Yaklaşık 3 Ayda Biriktirdiğim Bozuk Paralar
-
Aşağı yukarı 3 ay sürdü birikmesi, daha önceleri tek kumbara yapıp öyle açıyordum bu sefer 3-4 kumbara olsun istedim. Valla güzel bir alışkanlık 1.145 ₺ para birikmiş :) büyük ihtimal hepsine yeni hdd alacağım, ayrıca bundan sonra tam bir yıl boyunca hiç açmadan biriktirmeyi düşünüyorum, :)
-
excele de dökmüşsün..parası olan adam değil de boş adam işi gibi geldi bana . çözemedim :(
-
haha aklıma bu geldi
http://www.youtube.com/watch?v=PYZoKuQHksU
böyle bi şey başına geldi mi acaba :))
3 ayda iyi biriktirmişsin. bozukluk diyince sendekiler hep sanırım 50 kuruş 1 tl falan.. daha küçük paralar pek yok sanırım
gördüm şimdi sayılarını da almışsın.. valla iyi azim hocam o kadar parayı saymak
unbalanced tarafından 01/Kas/13 01:50 tarihinde düzenlenmiştir -
@ tosun
Nesini çözemedin üstat, 4 kumbara doldu bugün açayım dedim, hanımla saymaya 12:30 gibi başladık 01:30 gibi bitti, :)
@
unbalanced Hehehehehe,
Sistemli sayıyorum hiç karışıklık olmadı valla, 1 saat gibi sürdü sayma,
-
bence çok güzel bende biriktiriyorum ama senin kadar sabırlı değilim galiba :D
-
O değilde kumbaraları açamadın sanırım direk kırmışsın penseyle :)
mkyb tarafından 01/Kas/13 01:59 tarihinde düzenlenmiştir -
kullandığın excel sürümü nedir, hoşuma kaçtı
-
Daft bunu yazdı
kullandığın excel sürümü nedir, hoşuma kaçtı
Office 2013.
-
Zenginin parası fakirin çenesi olacak bizimkisi ama birdahaki sayma işleminde yardıma gelirim hocam :)))
ReyiZ tarafından 01/Kas/13 02:08 tarihinde düzenlenmiştir -
O değil de bende 10 kuruş 5 kuruş var 2 kavanoz dolusu. Dolmuş, otobüs, sigara üstü, bira üstü diye bozuk bozuk kitliyorlar elde patlıyor böyle. Bazı hıyarlar da kitlemeye çalışıyor 2tl'yi 20 tane 10 kuruş olarak veren bakkal gördüm yerden yere çarpasım geldi şimdi hatırlayınca bile.
-
ortalama günde 12 buçuk 13 lira ediyor. Doldurmak için paraları bozdurup mu attın içine ne yaptın? :)