Yaklaşık 6.000 Virüs
-
forumda bazı arkadaşlarımız gıcık olsun diye kurbanın bilgisayarına virüs bulaştırmak isteyenler var.. bu yüzden elimde mevcut virüsleri paylaşıyorum. yaklaşık 6.000 tane virüs var. bazı uyarılarım olacak ama bu virüsleri kesinlikle kendi bilgisayarınızda açmayın. hiç bir mesuliyet kabul etmem. paylaşım benden dağıtım sizden.. kendi bilgisayarınızda açarsanız anakartı, ekran kartı, hardiski yakmaya kadar gidebilir o yüzden dikkatli olun.. tamamı tarafımca denenmedi ama virüsün ismini googlede aratıp detaylı bilgi bulabilirsiniz ona göra hareket edebilirsiniz. aralarında en tehlikeli olanı ise zehir virüsleri sanırım. komik virüslerde var. mesela bilgisayarın fişi takılıysa ama bilgisayar çalışmıyor ise bir anda ekran beyazlıyor ve hoparlörden farklı farklı bağırma sesleri geliyor :)
-
Alla alla Tırsdım Valla Ben indirmiyim Neme lazım bizimkilerden biri Ben yokken inceler Açar felan. Pc ime yazık olack.
-
hoca valla ne yalan soyliym bende tirstim 6000 karinca gibi yayilirlarsa bizim pc iflah olmaz bidaha :) zip li mi bari arkadasa veriym al resim diye :D
-
hepsini tek tek ne işe yaradığıı merak ettim bakayım bi :D
-
bilgisayar kapalıyken ekran beyazlıyor ha wooow! işte buna içerim.
mazlum getir kırbacımı
-
download dedim avast hemen ambulans sirenini çaldı ;)
-
hocam yazılımla ekran kartı , harddisk falan yanmaz bence :I
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
hocam programla ekran kartı , harddisk falan yanmaz bence :I
pc indeki bi programı milyonlarca kez calıstır dese yanar sanırım belkide reset atar pc e ama bilmiorm en iisi bu dewirde babana bile güvenme :D -
ayyy çok şekerler
-
yanması imkansız. o konuda rahat olun.
-
kerim bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
hocam programla ekran kartı , harddisk falan yanmaz bence :I
pc indeki bi programı milyonlarca kez calıstır dese yanar sanırım belkide reset atar pc e ama bilmiorm en iisi bu dewirde babana bile güvenme :D
Bence öle bişey olmaz.Zaten pc cok sıkışınca kendiliğinden resetliyor.Hem o resetlemese bile sen pc kitlenirse resetliyemiyon mu + öle milyonlarca kere caıstırak program her yerde olmas kanımca