Yalan Makinasi
-
boyle bir makina var midir? Varsa nasil calisir? Calisirsa dogru mudur? Dogruysa ne kadar dogrudur? Varsa kimler kullanmistir. Hala kullaniliyor mu? vs. vs.
-
yalan makinasi var ondan eminim. tam olarak nasil calistigi konusunda bilgim yok ama sanirim sinir sistemindeki akim ile ilgili birseyler. bir dergide okumustum ama tam hatirlamiyorum. birde aldatilmasi mumkun. ayrica bu aralar satilan yalan oyuncaklari falan var link bulursam yazarim buraya.
-
Sinir sistemindeki akımla değilde kalp ritim yani nabız hızlanması ile en ufak sinyalleri kaydediyor,vücuttaki elektriği hesaplaması zor zaten,fakat şunuda hatırlatayım yalan makinası her nekadar sorgu işlemlerinde yasal olarak kullanılsada,kanuni bir geçerliliği yok yani yalan makinasında yalan söylediğiniz görüldü diye türkiye dahil hiç bir ülke kanunu sizi tutuklayamıyor,bunun hükmü sadece suç araştırmasında yol gösterici olarak geçiyor,yani şüpheleri üstünüze çekiyorsunuz ama mahkemeye kanıt olarak sunulamıyor.
Burdanda anlaşılıyorki okadarda güvenilir bir tarafı yok yada aldatılabilir,e ozaman yalan makinası demek de doğru olmuyor aslında... -
böle bir makina vardır bunu devletin üst yetkilileri kullanır
cook siz hic türk filmi izlemezmisnizz
-
Böyle bi makina vardır, yapmasıda zor değildir.
makina basit olarak sizin nabzınızı, derideki terlemeyi fln ölçer, eğer heycan yapmazsanız bu makine hiçbirşey ifade etmez.
yani isterseniz yalanın kuyruklusunu sıkın eğer panik yapmazsanız makina doğru yada yanlis bişe solediğinizi asla bilemez, sonucu kesin doğru değildir. dünyadaki birçok yerlerde mahkemelerde bu aracın verdiği sonuca güvenilmez -
eğer göz altı, dudak kaslari gibi yerlere reseptörler konulursa kesin sonuc alınabilir çünkü gülünç durumlarda yalan söyleyen bir insan gülemez.
-
http://www.hepsiburada.com/product_oyun.asp?dept%5Fid=10285&pf%5Fid=oyunint46304&mscssid=F1JT101E1HM18KJWB0X5PH0TMEV64VB0
linke bakin -
bence en temizi işkence yapmak :P
-
işkence guzel bir yontem!
-
acizmendi bunu yazdı:
-----------------------------
boyle bir makina var midir? Varsa nasil calisir? Calisirsa dogru mudur? Dogruysa ne kadar dogrudur? Varsa kimler kullanmistir. Hala kullaniliyor mu? vs. vs.
-----------------------------
kalp atışını damarlarını falan kan atım sayısını ölçer , yalan söyleyince sinirlerin falan beyin herşekilde değişik yönlendirir vicudu bu da ölçer işte
yoksa yalan makinesi bence çok aptal bi makine :) sinirlerini vicudunu kan atım sayını falan kendin ayarlayabilirsen ( ki imsaknsız ) istersen çık makinenin karşısına ben 400 yaşındayım de makineye yutturursun :)
yeter ki vicut kan dolaşımını falan kontrol et
-
bu konu da ra_du ya katılıyorum. yalanı alışkanlık haline getirmiş insana insan yapımı makina fayda etmez.
Toplam Hit: 6751 Toplam Mesaj: 28