folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yalın ADSL Fiyatları Belirlendi

Yalın ADSL Fiyatları Belirlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

kafamız girsin denildiğinde kızıyorlar gelde sokma arkadaş. Yok kafamızın girmesi oşlarına gitmiyorsa buluruz birşeyler.

Not: Bundan sonra bu cümleyi özel adsız kullanacam nasılsa kıme gırdıgını herkes bılıyor malum :) (maellezine tekominika el arabia " ya) :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

öle veya böle...

demişler adamlar...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bu int. için tepki lazım hemde büyük bi tepki. ben ilk önceleri hız daki artıştan fiyatın düşüşünden falan memnundum. ama şimdi hiç değilim.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------

bu int. için tepki lazım hemde büyük bi tepki. ben ilk önceleri hız daki artıştan fiyatın düşüşünden falan memnundum. ama şimdi hiç değilim.

Sen buna hzımı diyorsun ben 15 levaya bulgaristanda 6,5 megabyte yani türkiyenin 8 katı hızında internet kullanıyorum ki bu ülke Türkiyeden daha fazla gelişmiş bir ülke değil.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Hocam netten baktığım kadarıyla 15 leva 15 tl gibi bir paraya denk geliyor doğru mu?

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

İyice fiyatları zikmiş oldular böylece.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

hocam ingilterede 100megabit internet için kabloları döşiyecek yer bulamamış adamlar :D

kanalizasyondan geçircekleriş kabloları.

yapılan bi yorumda şöyleydi.

adamlar kanalizasyonda film çekiyo bizimki gibi değilki :)

ve oradaki 100 mb tr deki 20 megabitten çok daha ucuz olur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

Sabit hatların kaldırılarak Yalın ADSL kullanımına imkan verecek olan uygulamada BTK, son kararı açıkladı. Fakat...

Yalın ADSL olarak tanımlanan ve sabit hat zorunluluğunun kaldırılarak sadece ADSL hizmeti almaya olanak tanıyan uygulamada, verilen tekliflerin değerlendirilmesi süreci tamamlandı ve fiyatlar belli oldu.

Buna göre Yalın ADSL'in toptan fiyatı vergisiz 8.13 TL olacak. Vergilerin eklenmesi sonrasında 10-11 TL'ye ulaşacak olan fiyat tüketiciye ise 13-14 TL olarak yansıyacak.

Yani sadece ADSL istiyorum diyen tüketicinin telefonu iptal edilecek ve tüketici, sadece ADSL hizmetini 13-14 TL fiyatlarla alacak.

NE TÜKETİCİ NE TÜRK TELEKOM MEMNUN

Rakamın bu seviyede belirlenmesi, halen bu hizmeti benzer fiyat seviyelerinde alan tüketicileri de mutlu etmedi. Çünkü tüketiciler şu anda kullandığı sabit hat paketi bazında zaten benzer seviyelerde sabit hat ücreti ödüyordu. Alınan yeni kararla, sabit hat ücreti kalktı, onun yerine benzer rakamlarda Yalın ADSL ücreti geldi.

Rakama Türk Telekom cephesinden de tepki var. Türk Telekom daha yüksek bir fiyat belirleneceği beklentisindeydi. Fakat fiyatın bu seviyede belirlenmesinin ardından Türk Telekom cephesinin rakama tepkili olduğu bilgileri geliyor.

TÜKETİCİ İÇİN NE ANLAMA GELİYOR?

Peki bu rakamların belirlenmesi tüketici açısından ne ifade ediyor. Daha önce sabit telefon hat ücreti ödeyen tüketicilere artık, "Sabit telefon hattı istemiyorum, bana sadece ADSL hizmeti verin" deme hakkı verilmiş oldu. Eğer tüketici sabit hatsız sadece ADSL hizmeti almayı tercih ederse, aylık olarak Yalın ADSL Ücreti ödeyecek. Bu da vergiler ve diğer rakamlar dahil 13-14 TL seviyelerinde olacak. Bu rakam, kullanıcının tercih ettiği hizmet paketinin (hangi operatörden hizmet alıyorsa o operatörde dahil olduğu limitli, limitsiz, 512 mb limitli vs) fiyatına ilave olacak. Yani kullanıcı kullandığı internet paketinin ücretine ek olarak sabit hat ücreti yerine 13-14 TL seviyesindeki Yalın ADSL ücretini ödeyecek. (Habertürk)

29 Temmuz 2010 Perşembe 11:57

ben bu türk telekoma ne sokayım bilmiyorum ki..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:

Sen buna hzımı diyorsun ben 15 levaya bulgaristanda 6,5 megabyte yani türkiyenin 8 katı hızında internet kullanıyorum ki bu ülke Türkiyeden daha fazla gelişmiş bir ülke değil.

olayı anlamışsın ilk 1mb geçiş zamanını saöylutorum birader 256 ,512 kbps sürünüorduk iyi niyetli sürekli bi artış olacağını düşünmüştüm ama....

matematik24.com
Toplam Hit: 3135 Toplam Mesaj: 23