Yalnızca Telefon Özelliği Olan Uzun Şarjlı Ve Dayanıklı Telefon Önerisi ...
-
SerYolcu bunu yazdı:
-----------------------------Ben de Nokia X1 ile C1 arasında kaldım.. Bakalım hangisini alacağız..
BU X1

BU DA C1

Farkettiğim kadarıyla C1 de USB bağlantı özelliği var, X1 de yok..
-----------------------------ben X1 kullandım ve çok memnundum. bence hiç durma heman al derim kullanımı basit ve sade bir telefon. yalnızca işini yapıyor. :)
-
halat bunu yazdı:
-----------------------------SerYolcu bunu yazdı:
-----------------------------Ben de Nokia X1 ile C1 arasında kaldım.. Bakalım hangisini alacağız..
BU X1

BU DA C1

Farkettiğim kadarıyla C1 de USB bağlantı özelliği var, X1 de yok..
-----------------------------ben X1 kullandım ve çok memnundum. bence hiç durma heman al derim kullanımı basit ve sade bir telefon. yalnızca işini yapıyor. :)
-----------------------------X1 ile C1 aşağı yukarı aynı özellikleri var...
Ben C1-01 i bu gün itirabiyle sipariş ettim..
Benim için C1 in artısı, .3gp video oynatma ve mp3 çalma ve bluetooth özelliği var..
Telefon elimize geçer ise tecrübelerimizi buradan paylaşırız..
-
hayırlı olsun..
-
halat bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun..
-----------------------------Çok sağol, çok teşekkür ederim..
Daha iyileri sizin ve tüm TBT arkadaşlarımın olsun inşallah..
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------philiphs xenium serisine bak hocam şarjları çok uzun süre gidiyor.
-----------------------------kullandım tavsiyemdir
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Blackberry iyidir pil ömrü konusunda
-----------------------------Şeyhim bizim hoca blackberry kullanamaz kolay bişeyler düşünüyor ama kendisini göremedim bir türlü seçenekleri göstercem bakalm ne alacak teşekkürler herkese yardımları için
-
Bildiğim kadarıyla bu konuda rekor philips in x 500 modelinde 2 ay bekleme süresi 16 saat konuşma 40 saat müzik süresi var
2 ayda şarj aletinin yerini unutur insan
-

Senior Phone diye geçiyor modeli
-
Motorola razr v3 alacağım bende deal den.Gerçi sen almışsın ama,benzeri telefon arayan arkadaşlar olabilir.Bataryası o kadar uzun ömürlü değil ama,duyduğum kadarı ile sağlam telefon.Basit,dayanıklı,masrafı da çok değil.