Yalnızlık..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

amma yalnız varmış la. hepiniz gelin bana taşının amk, 30metrekare ye sığarız hepimiz :) 
    acı çektirmeyin la bu kadar kendinize. yalnızlık kötü bişi değildir. zaten yalnız olmayı sevmeyen adamda gerçekten yalnız olmaz. çocukluktan beri izlediğimiz okuduğumuz dinlediğimiz tüm eserlerde yalnızlık bi acı halini aldığından, yalnzılık = acı diye tanımlıyoruz. içimizde bi boşluk bi sıkıntı oluştuğu anda da yalnızlığa acıya bağlıyoruz :) dalga felan geçmiyorum, maksatım o değil yani bunu yazarken, ama yalnızlık tercih meselesidir. ya gerçekten öyle ister insan ve yalnızdır. ya da bi boşluktadır , yalnızım diye etiketlemiştir kendini. gerçekten yalnız olmak istemeyip ama olan yok mudur? herkes tarafından terk edilmiş? elbet vardır, hayat bu kimin ne olacağı belli olmazda. bu ordan "ben yalnızım" diyenler toplamının 100de 1 i felandır.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Bitti diye üzüldüğünüz ilişkiler var ya, hiçbiri sebepsiz bitmedi elbet. Mükemmel olsaydı bitmezdi onlar. E sonsuza kadar da yaşamıyoruz, vaktiniz değerli hepinizin, niye kendinize eziyet edesiniz? Nostalji rakı masalarına has kalsın, herkes nefes almaya devam ediyor, o çok büyük sandığınız acılar var ya uçacak gidecek hepsi. Sonra arkasından süründüğünüz zamanlar için söveceksiniz kendinize. Gerek var mı? 

Ayrıca yalnız olmak da son derece keyifli bir şey.

Bugün sabah 8 gibi uyandım ve kapattım telefonumu, sırf pazar günü sadece benim olsun diye. Upuzun bir duş aldım, kocaman bir kahvaltı yaptım kendi başıma böyle minik pastane pizzaları, omletler, portakal sularıyla. Bardak bardak kahve içip gazeteleri okudum. Güneş sırtıma vururken sigaralar içtim bir başıma. Kitabımı kaptım çimlere indim, kitap bitince uyuyakaldım orda, yağmurla uyandım. Fotoğraf makinemi alıp yağmurluğumu kapıp tekrar çıktım sonra. Saatler geçti, dönüp tekrar saçlarımı kuruttum, giyinip bir iki kadeh bir şey içmeye çıktım. Hava buz gibiydi, sıcak şarap vardı mumlar vardı. Ne olacaktı daha?

Yeni açtım telefonumu, yarına alarm kurdum çünkü.

Böyle bir ömür yaşayabilirim ben. Hayal kırıklığı olmadan, kavga gürültüsüz, sorunsuz, bir başıma yaşarım hep böyle. Hayat beni can acıtan ilişkilerden korusun. 

hay ağzına sağlık.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Yanlızlık deyince aklıma tek şey gelir...

http://www.youtube.com/watch?v=QEK8S1_l14s

_PesimisT_ tarafından 22/Eki/12 11:35 tarihinde düzenlenmiştir

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

yalnızlık güzel şey

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Yalnızlık Paylaşılmaz...

http://www.youtube.com/watch?v=hf-vT_YADD0

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Ne bu la yalnızlık

konuşacak kimsenin olmamasımı ?

yoksa seni anlamamalarmı ?

her neyse iki sorudada benim cevabım olumsuz..

yoksa yalnızlık sen severken sevilmemekmi ?

o değil de nasılsın diye soran birinin olmamasımı ?

neyse s.ktir edin..

herşeye gülüp geçin benim gibi mutlu desinler :)

umursamaz desinler...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Herkes birşey yazmiş yalnızlık bende yazıyım dedim iki satır.

Yalnızlık keşkeler degil imkansızı istemektir , yanlızlık düştügümde kalkarak  yola devam edememktır.

Yanlızlık en çok güvendigin insanlardan darbe yemektır , yanlızlık en çokta hedefsiz amaçsızlıktır.

Her zaman derim çevremizdeki insanlarin halini hatırını sorun onlara insan olduklarını hatırlatın yolda geçerken belediye işcisine sor be canım.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

yalnızlık; ömrün boyunca her gün sikilmek ama genede bakire kalmaktır.

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onrcskun
    onrcskun's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Yalnızlık Allah'a mahsustur.

:)

Hocam bunu yazan varmı diye bakmaya gelmiştim görevimi tamamladım gidiyorum :) arada yazıyıda okudum mürid güzel paylaşım teşekkürler :)

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
Toplam Hit: 7143 Toplam Mesaj: 52