Yalovada Termik Santrale Hayir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niCo
    niCo's avatar
    Erkek

yalovada AKKÖK Şirketler grubuna Ait AKSA fabrikasinda kurulmasi planlanan Termik Santrali istemiyoruz şayet ben bu fabrikanin burnunun dibinde oturuyorum.

http://www.yalovadatermiksantralehayir.org/

veni vidi vici
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Taşköprüdemi oturuyorsun bende Çiftlikköydeyim :)

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1 konuyu açtıgın eyr yanlış

2 ben istiyorum açılması biizmde olmasa bile cevremizdei ülkelerde avr  en az 70 adet var bundan aam bizde yok sanki onlarda bişey osla bizde olmayacak  cok saçma bi düşünceniz var  onun için bi elektrige bu kadar para veriyoruz elektirigmizin bir bölümünü sırf bu sizin gibi geri kafalılar yüzünden dışardan alıyorz  az daha geliştirin kendinizi açın gözleriniz ve dünyaya bakın bakalım ne olyuor .... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mc doğru söylüyorsun hocada kömür santrali kuracakmış bu idiotlar bu devirde.Doğalgazla falan kursalar tamam.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

ya nükleer enerjiye hayır ona hayır buna hayır şuna hayır?

nie herşeye muhalefet?birşeyede olabilir gözüyle bakmıyoz?ne güzel işte termik santral.babalar gibi enerji üretcek.o fabrikanın çıkardığı gazı dünya çapına oranlarsak

ebeseninkindeki bit kadar bişe yapmaz.istersen git araştır.sanki o santral yalovada olsa hiç yaşanılmıcak?

sonra türkiye neden geri kaldı? la bi yenilik yapıldı mı? şimdi bu gericilik değilmidir bi yerde?

punto cero
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    zamanında greenpeace ayaklarına yatıp nükleer santral yapılmasını engellediler a.k.greenpeace in arkasında ki ülkelerin hepsinde war halbuki..hep bizim dışarıya bağımlı olmamızı istiyolar..tabi rüzgarlı bölgelerde rüzgar güllerinin olması daha iyi ama nükleer ve termik santrallerde şart..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niCo
    niCo's avatar
    Erkek

Yapılacak olan termik kömür santrali kısa vadede bir ekmek kapısı, yurda faydalı bir enerji kaynağı gibi çok şirin görünse de bahdettiğimiz konu çok daha derin. Artık bizler bu kadar küresel ısınma, hava kirliği ile tanışırken ve hatta tanışmaktan hoşlanmazken şimdi yapılan zorla kabullendirmedir. Üstüne binlerce yıldız da koysalar, binlerce ampülle donatıp ışık şöleni de yapsalar, çıkan duman ve külün kötülüğünü gizleyemezler. Yalova maalesef kimlik aramakta ve bu da işleri zorlaştırmakta. Yapılacak her yatırımı destekleyerek büyümeye çalışıyoruz, evet işsizlik, ticaret büyük sıkıntı ama biz para kazanalım derken, zehirlenmek istemiyoruz. Eğer para sağlıktan daha önemli diyorsanız, hemen bu siteyi kapatınız. Çünkü bu konu sizi aşar. Ben çocuğunuzu öldürsem neler hissedersiniz? Siz de beni öldürmek istersiniz herhalde! Muhatabınız var. Peki buradan çıkan dumanın içerdiği zararlı gazlar hergün sizi ve sevdiklerinizi öldürürken kime kızacaksınız, kimi muhatap alacaksınız? Hergün daha solgun bir yüzle sağlıksızca büyüyen bir nesilden hergün aldığı bir doz zehir ile uzun vadede ki çok uzun değil birkaç yıl içerisinde, önce bronşitle başlayan şikayetin kansere dönüşünü kader olarak mı değerdireceksiniz? Bu dünyada tek yaşayacak nesil biz değiliz. Gelecek nesile paranızdan evvel soluyabileceği oksijeni bırakın, ne olur bu katliamda elinize kan bulaştırmayın. Çünkü; sesini çıkarmayan herkes, yapanlar kadar suçludur.

YALOVADA HAYAT GÜZELDİR. VE GÜZEL KALMALIDIR.

veni vidi vici
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    nükleer enerjiye hayır diyen zihniyete hiçbirşey demiyorum zaten. 10 yıl sonra ülkemizde enerji sıkıntısı yaşanmaya başlandığında siz nükleer enerjiye karşı olanlar acaba 31 cekerek mi enerji üreteceksiniz?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

60-70 sene sonra ne kömür kalacak ne petrol.O zaman nükleer santrale karşı çıkanlar ske ske yaptıracak.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niCo
    niCo's avatar
    Erkek

Stifler gel o zaman sen yasa termik santralin. dibinde. hem buna birakta yalovada yasayan insanlar karar versin.

veni vidi vici
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

ben ülkemin geleceğini düşünüyorum seve sevede yaşarım ki zaten hava kirliliği için önlemler alınacaktır derdiniz ne onu anlamıyorum. konyaya kuracaz dedilerde kurdurmadıkmı?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 3678 Toplam Mesaj: 22