Yan Etkisi Az Olan Antidepresan İsmi Lazım
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
risperdal şizofreni tedavisi için filan kullanılır kilo olayı bünyeye göre değişir vücudu hantallaştırdığı için kilo yapar
bağımlılık olayı kişide biter her ilaç bağımlılık yapabilir buna aspirin'de dahil uzun süreli kullanım sonucu olur bunlar
hafif birşey olsun parası az olsun diyorsan laroxl iyidir uyku yapar ağrı varsa keser ben sinuzit için dayanamadığımda atıyorum kesiyor çünkü kan akışını yavaşlatıyor
sadece uyku için istiyorsan doğal yolları dene yoğurt ve türevleri uyku yapar mesela yada spor yaparak bünyeyi yorabilir akabinde rahatça uyuyabilir.
-----------------------------kardeş bu laroxl dediginin kaç mg sini alayım ? bende içerim arada yaşım 18 öteki kullancak kişinin yaşı büyük bayağa sorun olmaaz sanırım
-
Explosive bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
risperdal şizofreni tedavisi için filan kullanılır kilo olayı bünyeye göre değişir vücudu hantallaştırdığı için kilo yapar
bağımlılık olayı kişide biter her ilaç bağımlılık yapabilir buna aspirin'de dahil uzun süreli kullanım sonucu olur bunlar
hafif birşey olsun parası az olsun diyorsan laroxl iyidir uyku yapar ağrı varsa keser ben sinuzit için dayanamadığımda atıyorum kesiyor çünkü kan akışını yavaşlatıyor
sadece uyku için istiyorsan doğal yolları dene yoğurt ve türevleri uyku yapar mesela yada spor yaparak bünyeyi yorabilir akabinde rahatça uyuyabilir.
-----------------------------kardeş bu laroxl dediginin kaç mg sini alayım ? bende içerim arada yaşım 18 öteki kullancak kişinin yaşı büyük bayağa sorun olmaaz sanırım
zaten 10mg ve 25mg var piyasada 10mg yeterli gelir.10mg fiyatı 2.50 lira 25mg fiyatı 4.50 lira
sadece uyku için filansa diğerlerini denemeye gerek yok lustral ve diğer antidepresanlar ilk zamanlar ağızda kuruluk yapabilir konuşurken hantallik olabilir rahatsız edici şeylerdir.
laroxyl her zaman tavsiye ederim fazla bi yan etkisi de yoktur. ama yan etkiye sadece bunlarla bakma mide rahatsızlığı varsa sorun olabilir bazı ilaçlarda veya başka hastalıklar
-
atarax her zaman idealdir. risperdal, xanax, livotril, seroxata hafif diyenler bu isten bi sik bilmiyor demektir. lustralda da söyle bi yan etki var; esnediginde cenen agrıyor :/
-
Prozac
-
Andrei bunu yazdı:
atarax her zaman idealdir. risperdal, xanax, livotril, seroxata hafif diyenler bu isten bi sik bilmiyor demektir. lustralda da söyle bi yan etki var; esnediginde cenen agrıyor :/
evet çok esentiyordu. ama bundan 2 doz önce xanax+yanında bi o kadar etkili ilaç kullanıyordum adını hatırlayamıyorum bi etkide yapmamıştı bana etki etmediği için dozunu artırdı doktor hatta.öyle çok aham şaham ilaçlar değiller yani :) -
pasiflora
-
forumda goruyorumda ne kadar cok antidepresan kullanan varmıs :| sasırdım :|
-
hocam git spor yap en iyisi.
-
Mirtaron (Uyku hapı ve andidepresan birleşimi tek hapta,köpek gibi uyutur yalnız)
-
yan etkisiz yokki hacı beyni öldürüyo mal gibi oluyo adam alayı yan etkisi. sağ sol üst arka taraftan etki ediyolar :W