Yandex Disk +20GB Ömür Boyu
-
nasıl olduysa 30 GB verdi :)
-
djmatrax bunu yazdı
nasıl olduysa 30 GB verdi :)
10gb standart herkese veriyor zaten hocam.
10'un haricinde +30 mu verdi
-
200GB üzeri ömür boyu Yandex Disk üyeliği olup satmak isteyen olursa lütfen bana ulaşsın.
-
Bolvadinli bunu yazdı
200GB üzeri ömür boyu Yandex Disk üyeliği olup satmak isteyen olursa lütfen bana ulaşsın.
Hele ki günümüzde altın değerinde bu hocam :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıBolvadinli bunu yazdı
Neden altın değerinde olsun?
bende 6 tane hesap var, 30GB, 40GB arası. Tüm hesaplardan bir hesaba tam erişim yetkisi veriyorum. Toplamda 200GB dan fazla oluyor.
Tek fark her bir paylaşım klasörü 30GB (veya 40GB) dan fazla olmuyor. bende paylaştıyıroum. Tek istediğim tek bir hesapta toplamak.
Şimdi istesem paylaşımlarla tek hesaptan 1 TB toplam alana sahip olrum, sadece her bir klasör 30GB dan fazla dosya kaydetmemek, O da yeter sanırım.
-
Bolvadinli bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdıBolvadinli bunu yazdı
Neden altın değerinde olsun?
bende 6 tane hesap var, 30GB, 40GB arası. Tüm hesaplardan bir hesaba tam erişim yetkisi veriyorum. Toplamda 200GB dan fazla oluyor.
Tek fark her bir paylaşım klasörü 30GB (veya 40GB) dan fazla olmuyor. bende paylaştıyıroum. Tek istediğim tek bir hesapta toplamak.
Şimdi istesem paylaşımlarla tek hesaptan 1 TB toplam alana sahip olrum, sadece her bir klasör 30GB dan fazla dosya kaydetmemek, O da yeter sanırım.
3 satır boyunca zaten söylediğim şeyi her açıdan doğrulamışsın teşekkür ederim :)
Bold yaptığım yer ise kreması :)
-
nereden anladığına göre değişir.
-
Allah razı olsun. sağol.