Yandex Kurumlar İçin Mail ?
-
kullanın ya herkes memnun sıkıntı yok
-
Bizim şirket de Yandex kullanıyor gayet iyi.
-
mailleri sürekli spama giden bir firmayı yandex maile geçirsem spam oranında düşme olur mu/iyileşir mi yoksa spama düşmeye devam mı eder? şu maillerle aram bir barışmadı ne yaparsam yapayım ya spama düşüyor ya geç gidiyor ya karşı tarafın firewallına takılıyor.. domain veya sunucu ipleri blacklistte de değil oysaki.
-
pesimistzombie bunu yazdı
mailleri sürekli spama giden bir firmayı yandex maile geçirsem spam oranında düşme olur mu/iyileşir mi yoksa spama düşmeye devam mı eder? şu maillerle aram bir barışmadı ne yaparsam yapayım ya spama düşüyor ya geç gidiyor ya karşı tarafın firewallına takılıyor.. domain veya sunucu ipleri blacklistte de değil oysaki.
Geç gitme gelme problemi vardi, yandexe gectikten sonra whatsapp kadar hizli oldu.
-
google iyiydi ama ucretli yaptilar
yandex iyidir biraz mail paneli karmasik geliyor bana
zoho da guzeldir ama 5 adet ucretsiz mail veriyor
one.com var
inbox.com var
su an hem genis kapasiteli hem cok kullanicili olarak yandex iyi
-
yandex kraldır ben 8 şirkette kullanıyorum spf kaydı ve dijital imzadan sonra tadından yenmiyor direk gönderilenler inboxa gidiyor hem outlook,thunderbird gibi masaüstü yazılımlara hem ios ve androide imap eposta eklemeye hemde yandex.com.tr üzerinden erişime izin veriyor ayrıca 10 gb disk alanı tanımlıyor her eposta hesabına bunun dışında posta kutusunu limiti yok. Imap olarak kurulumu yapınca tüm epostaya eriştiğini her yerde (masaüstü yazılımı, gsm, browser) da direk spam gelen giden çöp kutusunu da senkronize ediyor.
-
kullanıyoruz candır google hizmetinide kullandım ama yandexde hiç bir skntı yaşamadım şiddetle tavsiye ediyorum...
-
bunu kullanmak icin sadece domain yeterli mi?
denedim de sadece domain var cname html dosyasi falan verification yapilan yerde iken onlari koyacak kismi bulamadim.
namecheap com da domain. adamlar tutorial koymus onda ise domaine hosting bagli onunla dogrulama yapiyor.
-
amk yeni mail eklenmiyor yada ben mi bulamıyorum
-
Dnslerini yandex e yönlendir direk yandex e düşer mailler.
Dns kayıtlarını yandex ayarlasın. Hosting yonlendirmeni de yapar. Kullanıyorum aynı şekilde