Yandex Mail Ücretli Oluyor
-
Şu an alternatif olarak mail.ru kaldı. En son 5 hesaba kadar ücretsizdir sonda 3 çektiler sanır am ama bir bakın derim.
https://www.zulfumehmet.com/ucretsiz-mail-hosting-mail-ru/
x-files tarafından 25/May/26 22:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler benim hesaplar hesaplara hala ücretli olacak maili gelmedi.
Mail sanıyorum sadece domain'deki maillerden birini admin yapanlara geliyor. Yalnızca mailin kurulu olduğu yandex hesabı admin olanlara gelmiyor.
Aksini gören oldu mu?
-
Kaan bunu yazdı
Mail sanıyorum sadece domain'deki maillerden birini admin yapanlara geliyor. Yalnızca mailin kurulu olduğu yandex hesabı admin olanlara gelmiyor.
Aksini gören oldu mu?
admin yandex deki admin hesaplarına gidiyor bildirim
-
cybermole bunu yazdıKaan bunu yazdı
Aksini gören oldu mu?
admin yandex deki admin hesaplarına gidiyor bildirim
Oraya gelen giden bir şey, bakıyorum her gün.
Domain uzantılı maillerde admin olan kimse yoksa ücretliye geçmiyor gibi bir şey okumuştum. Benimkiler de bu kategoride ondan ücretli olmamış olabilir.
-
Beyler rahat olun, ödeme işini hallederiz.
-
Mail geldi bugün hesapların kapanması lazımdı ama hala çalışıyor sizde durum nedir?
-
Pikacu bunu yazdı
Dayı, istediği fiyat da az bir şey değil ki
-
ontedi bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Dayı, istediği fiyat da az bir şey değil ki
Hacı onları hiç bilmiyorum. Ben sadece yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.
-
Reklamlari kaldiran eklenti yazdırdım cloude'a. Babalar gibi çalışıyor. İsteyenle paylaşabilirim.
-
Kaan bunu yazdı
Aksini gören oldu mu?
aksini bizzat yaşadım. 3-5 domain vardı. hepsinin ortak admini @yandex.com uzantılı mail. domainden admin vermedim kimseye yani.
1 tanesi patladı sadece. diğerleri sıra bekliyor :D