Yandex Navigasyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    gayet güzel ufak tefek eksiklikler var ama güncellemeler ile düzeltirler, Google amcaya selam çakmışlar ;) birde askeri bölgeler karartilmis güzel bir şey.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Sesli komut ne durumda açık oluyor. Araba için bu lazım. Sesli komut var diyorda bulamadım.

Alttaki çubuktan Aramaya tıkla açılan sayfada nereye gidiyoruz ? yazan yerin altındaki kutuya tıkla bi sayfa açılacak oradaa sağda mikrofona dokun.

Acıkmıs zaten de hareket edince otuyormus kadım çalışıyor tamamdır. Bu sesli navigasyon iyi oldu. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

oflıne calısmıyorkı hocam bu nete baglı olark harıta buluyor ya net yoksa yada cekıyorsa?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

abi uygulama iyi güzel tamamda istediği izinleri hiç kontrol eden var mı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı

yandex napsın hocam senin arkadaşlarının telefonunu? en fazla napabilir? uyduruk uygulamalar tamam da gugıl yandex gibilerinden korkmuyorum. aslında korkuyorum da tecavüzün dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum. napabiliriz ki başka? 3310 kullanmak lazım o zaman bile telefon numaranı bi yerden bulup reklam atıyorlar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı

Peki Android'de Google'ın topladığı verilerden haberin var mı ? Hocam bu tip şeyleri siktir edin.Sanki milli istihbaratta çalışıyorsunuz.Arkadaşlarınla yaptığın muhabbetler adamlarında çok umrundaydı zaten.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Crackle IGO 2013.3 haritasi ile, harbiden daha iyisi yok.

Google entegrasyonu var, yandex den anlık trafik bilgisi alıyor...

hocam baktım adamlar sağlam program yapmış hakediyolar dedim 40 tl verdim aldım programı ama şu kadarını söyliyim mükemmel ötesi başarsoft haritasıyla, beni kaybolmaktan defalarca kurtardı hem yaya modda hem araba modunda, ufak bi ipucu veriyim arabayla giderken hızlı rotadayken hedefe yaklaştığınızda yeri bulmakta zorlanıyorsanız hemen kısa rota ayarına alın sokak aralarından direk götürsün.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

igo candır gerisi yalandır

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

Crackle IGO 2013.3 haritasi ile, harbiden daha iyisi yok.

Google entegrasyonu var, yandex den anlık trafik bilgisi alıyor...

hocam baktım adamlar sağlam program yapmış hakediyolar dedim 40 tl verdim aldım programı ama şu kadarını söyliyim mükemmel ötesi başarsoft haritasıyla, beni kaybolmaktan defalarca kurtardı hem yaya modda hem araba modunda, ufak bi ipucu veriyim arabayla giderken hızlı rotadayken hedefe yaklaştığınızda yeri bulmakta zorlanıyorsanız hemen kısa rota ayarına alın sokak aralarından direk götürsün.

şunun cracki yok mu yükleseniz

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2940 Toplam Mesaj: 20