Yandex Navigasyon
-
gayet güzel ufak tefek eksiklikler var ama güncellemeler ile düzeltirler, Google amcaya selam çakmışlar ;) birde askeri bölgeler karartilmis güzel bir şey.
-
Citizen bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Sesli komut ne durumda açık oluyor. Araba için bu lazım. Sesli komut var diyorda bulamadım.
Alttaki çubuktan Aramaya tıkla açılan sayfada nereye gidiyoruz ? yazan yerin altındaki kutuya tıkla bi sayfa açılacak oradaa sağda mikrofona dokun.
Acıkmıs zaten de hareket edince otuyormus kadım çalışıyor tamamdır. Bu sesli navigasyon iyi oldu.
-
oflıne calısmıyorkı hocam bu nete baglı olark harıta buluyor ya net yoksa yada cekıyorsa?
-
abi uygulama iyi güzel tamamda istediği izinleri hiç kontrol eden var mı
-
Spyware__007 bunu yazdı
yandex napsın hocam senin arkadaşlarının telefonunu? en fazla napabilir? uyduruk uygulamalar tamam da gugıl yandex gibilerinden korkmuyorum. aslında korkuyorum da tecavüzün dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum. napabiliriz ki başka? 3310 kullanmak lazım o zaman bile telefon numaranı bi yerden bulup reklam atıyorlar.
-
Spyware__007 bunu yazdı
Peki Android'de Google'ın topladığı verilerden haberin var mı ? Hocam bu tip şeyleri siktir edin.Sanki milli istihbaratta çalışıyorsunuz.Arkadaşlarınla yaptığın muhabbetler adamlarında çok umrundaydı zaten.
-
renegadealien bunu yazdı
Crackle IGO 2013.3 haritasi ile, harbiden daha iyisi yok.
Google entegrasyonu var, yandex den anlık trafik bilgisi alıyor...
hocam baktım adamlar sağlam program yapmış hakediyolar dedim 40 tl verdim aldım programı ama şu kadarını söyliyim mükemmel ötesi başarsoft haritasıyla, beni kaybolmaktan defalarca kurtardı hem yaya modda hem araba modunda, ufak bi ipucu veriyim arabayla giderken hızlı rotadayken hedefe yaklaştığınızda yeri bulmakta zorlanıyorsanız hemen kısa rota ayarına alın sokak aralarından direk götürsün.
-
igo candır gerisi yalandır
-
nolanded bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Crackle IGO 2013.3 haritasi ile, harbiden daha iyisi yok.
Google entegrasyonu var, yandex den anlık trafik bilgisi alıyor...
hocam baktım adamlar sağlam program yapmış hakediyolar dedim 40 tl verdim aldım programı ama şu kadarını söyliyim mükemmel ötesi başarsoft haritasıyla, beni kaybolmaktan defalarca kurtardı hem yaya modda hem araba modunda, ufak bi ipucu veriyim arabayla giderken hızlı rotadayken hedefe yaklaştığınızda yeri bulmakta zorlanıyorsanız hemen kısa rota ayarına alın sokak aralarından direk götürsün.
şunun cracki yok mu yükleseniz