folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Yandex Smtp İmap Da Sorun Yaşayan Varmı?

Yandex Smtp İmap Da Sorun Yaşayan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

son 5-6 gündür sorun yazıyorum önceleri postalar geliyordu ben gönderemiyordum şimdi ne geliyo ne gidiyor

yandexin uygulaması veya webden girince görünüyor ama outlook (yeni sürüm) oraya gelmiyor kaldırdım kurdum aynı

diğer @domain şeklinde kullandığım google tabanlıda sorun yok herkesde aynımı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Bende de iPhone'da bir süredir gelmiyor mailler. Çözümü bilen eden varsa bilgilendirsin lütfen. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Bende de iPhone'da bir süredir gelmiyor mailler. Çözümü bilen eden varsa bilgilendirsin lütfen. 

benim androide geliyor hatta google maillede geliyor

amk outlook a gelmiyor

edit: outlook un bok yemesiymiş

DJ_Alper tarafından 09/Tem/25 09:13 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

outlook dün gmail de de patladı,

protokol olarak sanırım sorun yaşıyorlar 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

outlook dün gmail de de patladı,

protokol olarak sanırım sorun yaşıyorlar 

thunderbird stabil çalışıyor onu kullanıyorum şuan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

ben sorunumu çözdüm. mesele şuymuş, imap protokolü ile bağlanırken hesap şifresi değil de ayrı bir şifre oluşturmamı istiyormuş. o şifreyi mail uygulamasında parola alanına yazıyormuşuz ve sorun gideriliyor. ara şifre gibi düşünün. sizde de bu şekilde çalışır belki, bi deneyin isterseniz. 

https://id.yandex.com/security/app-passwords

yukarıdaki linkten maile tıklayıp şifreye bir isim vereceksiniz, sonra size bir şifre verecek random. onu uygulamada mail kurulumu yaparken imap kısmındaki şifre yerine yazacaksınız. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

ben sorunumu çözdüm. mesele şuymuş, imap protokolü ile bağlanırken hesap şifresi değil de ayrı bir şifre oluşturmamı istiyormuş. o şifreyi mail uygulamasında parola alanına yazıyormuşuz ve sorun gideriliyor. ara şifre gibi düşünün. sizde de bu şekilde çalışır belki, bi deneyin isterseniz. 

yukarıdaki linkten maile tıklayıp şifreye bir isim vereceksiniz, sonra size bir şifre verecek random. onu uygulamada mail kurulumu yaparken imap kısmındaki şifre yerine yazacaksınız. 

olmadı outlook ne gönderiyor ne alıyor diğer uygulamalar akıyor

böyle sorunluluk olsa diğerlerindede girmezdi bence

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

olmadı outlook ne gönderiyor ne alıyor diğer uygulamalar akıyor

böyle sorunluluk olsa diğerlerindede girmezdi bence

hocam bi duyurularına göz gezdir,

gmail de biz outlooku bu mantık ile çalıştırıyoruz,

belki yandex te bu mantığa geçmiş olabilir,

bu kimlik avi muhabbetine sürekli bi guvenlik sistemi değişimi yapıyorlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

30+ civarı yandex mail kullanıyoruz bi sıkıntı yok gibi görünüyor.

Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi imap şifresi değilde uygulama şifresi oluşturarak kullanmayı deneyebilir misin?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

mail.ru da bu sisteme geçmiş. onda da mailler gelmiyordu, yandex düzelince onu da deneyeim dedim o da düzeldi. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

bende de sanki aynı problem vardı galiba.

Toplam Hit: 261 Toplam Mesaj: 11
yandex amk