folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yandex Türkiye’De Reklam Programlarını Devreye Sokuyor

Yandex Türkiye’De Reklam Programlarını Devreye Sokuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar bunu unutmayalimki yandex googleden once var olan bir arama motoru...

Her ne kadar kendini yeni yeni türkiyede duyurmus bir sitede olsa oyle basit bir site degil bunu hatirlayalim :)

ozaman çok geç kalmış türkiyeye girmekle :\

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

reklama yatırdıkları parayı farklı kullanmalılar. salak saçma bir tasarım; herşey dağınık, renkler kötü kullanılmış vs vs..

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Bugün yandex bar eklentisi kullanmaya başladım firefox üzerinde, hoşuma gitti ilk anda bakalım ilerleyen zamanlarda durum nasıl olacak.

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

her hızlı yükselişin hızlı düşüşü vardır 

diye iddalı konuşurum ben

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Artık yandex kullanabilirim. Gugıla alternatif olur. Belki de onun yerini alır :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yandex'in iletişim formunu doldurup Google Adwords ve Adsense gibi reklam modüllerinin olup olmadığını; eğer yoksa ne zaman aktif edeceklerini sordum. Teşekkür faslından sonra reklam modülleri ile ilgili alt yapının Rusya,Kazakistan ve Ukrayna gibi ülkelerde kullanıldığını ve çok kısa bir zaman sonra Türkiye'de de aktif edileceğini yazdılar.

Eğer Yandex Adwords ve Adsense sistemlerini aktif ederse Google'ın bu konuda ki hegomanyasını sarsabilir. Birim ücretleri ve geri dönüşlerde ki fiyatları ne olacak bilemiyorum ama bu konuda iyi bir rakam verilmesi Yandex'in reklam pastasından daha büyük bir dilim koparmasını sağlar diye düşünüyorum ben.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

deli gibi reklam yapıyorlar. Pazarlama kısmı tamma. Ürün kalitesinde sıra.

Fakat bu herifler götünü yırtsada ;

bizim millette alışkanlık var. Vistaya alıştığı için win7'ye geçmeyen ; chrome kurulu olduğu, sevdiği ve çok daha iyi olduğu halde alışkanlıkla explorer'ı açıp kullanan insanlardan bahsediyoruz.

Fakat bizim gibi teknoloji meraklıları deneycek. Beğenirse, memnun kalırsa ; gerisi gelir. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:

android kullanan arkadaşlar şundan şaşmasın

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexmaps&hl=tr

çok sağlam. google maps filan hikaye.

google maps ile yandex maps aynı kefeye koymak biraz körlük bence google maps bir numara ama bencede yandex sollar türkiyede googleyi sollamasada en azından rekabet olur rekabet en çok kullanıcıya yapar.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

exploreri ilk açtığında ana sayfada google çıkmazsa ya bu bilgisayarda internet yok diyen 1milyon kişi toplayabilirim. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

deli gibi reklam yapıyorlar. Pazarlama kısmı tamma. Ürün kalitesinde sıra.

Fakat bu herifler götünü yırtsada ;

bizim millette alışkanlık var. Vistaya alıştığı için win7'ye geçmeyen ; chrome kurulu olduğu, sevdiği ve çok daha iyi olduğu halde alışkanlıkla explorer'ı açıp kullanan insanlardan bahsediyoruz.

Fakat bizim gibi teknoloji meraklıları deneycek. Beğenirse, memnun kalırsa ; gerisi gelir. 

katılıyorum sana hocam..

internetin google dan ibaret olduğunu düşünen sektör dışı kullanıcılar çok ciddi sayıda fakat şu gerçeği de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Eğer yandex kafasını kullanır ve kullanıcı alışkanlıklarını iyi çözümleyip ona göre geliştirirse kendisini farkına varmadan google ı sollar gibime geliyor. ancak dediğim gibi son kullanıcı alışkanlıklarını çözüp değiştirme konusunda neler yapabileceğini araştırmalı.. 

Son kullanıcıya bu böyle şu şöyle şunu kullan dedin mi bitti aslında.. gerisi hikaye bill gates gelse çeviremez onu:):)

o Yüzden diyorum ki rekabet iyidir..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 4628 Toplam Mesaj: 34