Yandex‘Den Sonra Çin Arama Motoru Sogou !
-
Hergün bi 20 - 30 tane sitemin istatistiklerini kontrol ediyorum.
Arama motorları son 2 ayda öyle bir değişim yaşadı ki aklım şaştı iyice, özellikle son 3 5 gündür SOGOU'nun da etkisi çok büyük.
Genel istatistiklere baktığımda Ziyaretçiler %30 - 35 yandex ve %25 - 30 Sogou'dan geliyor.
Google'dan gelen ziyaretçilerim pozisyonun aynı olmasına rağmen büyük bi düşüş içerisinde.
SEO müşterilerim yandex için yaptığım çalışmalardan çok memnun, webmaster müridler varsa yandex'i gerçekten önemsemeleri gerektiğini düşünüyorum. Tekili 2 ye katladım neredeyse..
İyi Çalışmalar..
Yandex TR Blog - Yardım Msn : destek@sanatnetwork.com
-
aynen googleda yüksek sıralara çıkamayan siteler yandex için çalışmalara başlamaları lazım
-
Yandex iyi bir başlangıç yaptı.İnşAllah çok daha iyi olurda bizi google tekelinden kurtarır..
-
aynen yandex ten acayip hit gelmeye basladi. bence gec olmadan herkes sitesini eklesin yandex'e.bir cok kelimelerde ilk sayfalarda cikiyor sitem. (sadece siteyi ekledim baska bi calisma yapmadim.)
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------aynen yandex ten acayip hit gelmeye basladi. bence gec olmadan herkes sitesini eklesin yandex'e.bir cok kelimelerde ilk sayfalarda cikiyor sitem. (sadece siteyi ekledim baska bi calisma yapmadim.)
-----------------------------Sana katılıyorum. Oturdum tek tek ekledim dünya kadar siteyi. Şimdi aranan kelime gruplarında oldukça iyi sonuçlar alıyorum. Tabi daha çok yol almam da lazım, onun da farkındayım.
-
adamlar face değil qq kullanıyo
-
son bir kaç yıldır googleın arama sonuçlarında gözle görülür bir düşüş vardı zaten, inşallah yeni arama motorları eline verir.