folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yandex‘Den Sonra Çin Arama Motoru Sogou !

Yandex‘Den Sonra Çin Arama Motoru Sogou !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Hergün bi 20 - 30 tane sitemin istatistiklerini kontrol ediyorum.

Arama motorları son 2 ayda öyle bir değişim yaşadı ki aklım şaştı iyice, özellikle son 3 5 gündür SOGOU'nun da etkisi çok büyük.

Genel istatistiklere baktığımda Ziyaretçiler %30 - 35 yandex ve %25 - 30 Sogou'dan geliyor.

Google'dan gelen ziyaretçilerim pozisyonun aynı olmasına rağmen büyük bi düşüş içerisinde.

SEO müşterilerim yandex için yaptığım çalışmalardan çok memnun, webmaster müridler varsa yandex'i gerçekten önemsemeleri gerektiğini düşünüyorum. Tekili 2 ye katladım neredeyse..

İyi Çalışmalar..

Yandex TR Blog  - Yardım Msn : destek@sanatnetwork.com

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

aynen googleda yüksek sıralara çıkamayan siteler yandex için çalışmalara başlamaları lazım

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yandex iyi bir başlangıç yaptı.İnşAllah çok daha iyi olurda bizi google tekelinden kurtarır.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

aynen yandex ten acayip hit gelmeye basladi. bence gec olmadan herkes sitesini eklesin yandex'e.bir cok kelimelerde ilk sayfalarda cikiyor sitem. (sadece siteyi ekledim baska bi calisma yapmadim.)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

aynen yandex ten acayip hit gelmeye basladi. bence gec olmadan herkes sitesini eklesin yandex'e.bir cok kelimelerde ilk sayfalarda cikiyor sitem. (sadece siteyi ekledim baska bi calisma yapmadim.)

-----------------------------

Sana katılıyorum. Oturdum tek tek ekledim dünya kadar siteyi. Şimdi aranan kelime gruplarında oldukça iyi sonuçlar alıyorum. Tabi daha çok yol almam da lazım, onun da farkındayım.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

adamlar face değil qq kullanıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    son bir kaç yıldır googleın arama sonuçlarında gözle görülür bir düşüş vardı zaten, inşallah yeni arama motorları eline verir.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 1437 Toplam Mesaj: 7