Yandex'te Yapılan Aramalar
-
edirne taraflarından biri kuranı yırtan kızın resmi arattı.
-
Chip bunu yazdıtamamen boktan bir gizlilik sözleşmesi olan hükümetlerin bi taraflarını yalayan,
üstüne vazife olmayan ramazan uygulaması vb şeyler hazırlayıp buradan bir şey çekermiyim acaba diyen,
reklam hizmetini bile boktan bir reklam şirketinle anlaşıp yapabilen bir arama motoru.
geleceği olucaksada olmasın kullanıcıların bilgilerini düzgünce saklamayan her ülkeye ofis açıpta bulunduğu bölgelerin
yasalarına bağlı kalarak her türlü veriyi dışarı sızdıran bir oluşuma asla destek olmayın oldurtmayın.
Google gibi kullanıcı verilerinin dışarı çıkmaması için elinden geleni yapan ve bununla ilgili olarak yasalarla ciddi mücadele içine giren
platformları destekleyin.
Google yandex'ten 100 kat daha kirli bir firma. İki üç kişi bizim memlekete küfür ettide google bizim mahkemeleri kaale almadı diye adam sanma istersen.
-
"google indir"
"sencer bey"
"edi büdü izle"
"herkül kimdir"
"omegla zoom"
-
Tam yarım saattir takip ediyorum sonunda bomba patladı adamın biri ;
''Nosa nossa nossa assim voce me mata'' yazacağı yere ''musa musa asim voce me mata''' yazdı ya öldüm gülmekten :D -
biri YUTUP yazdı
-
oha google diye aratan var :)
-
googlex
ne lan :|
-
sahinka bunu yazdı
" abi gogılı nasıl heklerim? " kim yazdı :D:D:D
-
Dün akşam çıkan şeyler neyse şimdiki aramalar da aynı değişmiyor sürekli güncel bişey değil.
-
öpüşebilseydik dünyayı solduracaktık diye arama yapan zihniyeti merak ettim o nedir yahu