Yandisk Hakkında Yorumlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Onedrive hiç denemedim.

google ve yandex aktif olarak kullanıyorum, arasında kalacak olursan düşüncesiz yandex.

google drive win kurulumu kadar berbat çalışan başka bir kurulum daha görmedim.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozdemyr
    ozdemyr's avatar
    Erkek

Kullanmanız gerekir mi bilmem ama bilginiz olsun, drive ve disk'te api ile erişim imkanı var. diğerlerini bilmiyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Yandiks en iyisidir hocam...

maserati tarafından 26/Oca/16 03:33 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Neresi ucuz. Aylık 10 dolar yani 30 TL. Google drive'da aynı fiyat. En ucuz ve güvenilir bulut depolama Onedrive'da. 1 TB 15 TL aylık. 

hacı edunun verdıgı entegre oluyor mu 1 tb pc ıle yoksa dokuman mı entegre edıyordun ona.ben pc ıle entegre yapamamıstım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Olgunisik bunu yazdı

Niye para veriyorsunki. Google drive üniversite öğrencileri için sınırsız depolama alanı veriyor. Yokmu etrafında üniversitede okuyan biri.

Hocam bunu nasıl aliyorsun ? 2-3 stajyer var şirkette birisini kafalar alırım :)

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Neresi ucuz. Aylık 10 dolar yani 30 TL. Google drive'da aynı fiyat. En ucuz ve güvenilir bulut depolama Onedrive'da. 1 TB 15 TL aylık. 

hacı edunun verdıgı entegre oluyor mu 1 tb pc ıle yoksa dokuman mı entegre edıyordun ona.ben pc ıle entegre yapamamıstım 

Anadolu Üniversitesi anlaşmalı olduğu için Onedrive 1 TB alan veriyor. Fakat kendi hesabımı kullandığımdan oturup uğraşmadım. Windows 10'daki Onedrive ile çalışması lazım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Amazon clouddrive yıllık 60 dolar. Tavsiyemdir.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

Niye para veriyorsunki. Google drive üniversite öğrencileri için sınırsız depolama alanı veriyor. Yokmu etrafında üniversitede okuyan biri.

Hocam bunu nasıl aliyorsun ? 2-3 stajyer var şirkette birisini kafalar alırım :)

Üniversite, öğrencileri için e-posta hismetini google üzerinden veriyorsa google otomatik olarak gdrive hesabıda açıyor ve bu hesaba sınırsız planı atıyor. Türkiyede çok yaygın olarak kullanılıyor. çanakkale 18 mart, istanbul üniversitesi öğrencisi olduğum için benim bildiklerim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Amazon clouddrive yıllık 60 dolar. Tavsiyemdir.

10 dolarken aldım memnunum ama ben sadece foto ve video yedeklemek için kullanıyorum. Sınırsız alan şu an 70 gb kadar kullandım. Fiyatları uçuklaştırmazlarsa burdan devam ederim

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek

Çalıştığım şirkette kullandım 2 defa en çok çalıştığımız klasör silindi dosyalar uçtu silinmişlerden geri getir dedik ama bu sorun 2 defa yaşamamız can sıktı destek için mail atığımızda yandex disk bu kadar bilgisayarı (8 pc de yandex disk yüklü) desteklemiyor dendi LAN Sync özeliği olan dropbox ı tavsiye ederim.

Toplam Hit: 4414 Toplam Mesaj: 24
yandisk