Yandisk Hakkında Yorumlar
-
Onedrive hiç denemedim.
google ve yandex aktif olarak kullanıyorum, arasında kalacak olursan düşüncesiz yandex.
google drive win kurulumu kadar berbat çalışan başka bir kurulum daha görmedim.
-
Kullanmanız gerekir mi bilmem ama bilginiz olsun, drive ve disk'te api ile erişim imkanı var. diğerlerini bilmiyorum
-
-
mkyb bunu yazdı
Neresi ucuz. Aylık 10 dolar yani 30 TL. Google drive'da aynı fiyat. En ucuz ve güvenilir bulut depolama Onedrive'da. 1 TB 15 TL aylık.
hacı edunun verdıgı entegre oluyor mu 1 tb pc ıle yoksa dokuman mı entegre edıyordun ona.ben pc ıle entegre yapamamıstım
-
Olgunisik bunu yazdı
Niye para veriyorsunki. Google drive üniversite öğrencileri için sınırsız depolama alanı veriyor. Yokmu etrafında üniversitede okuyan biri.
Hocam bunu nasıl aliyorsun ? 2-3 stajyer var şirkette birisini kafalar alırım :)
-
hipokondriyak bunu yazdımkyb bunu yazdı
Neresi ucuz. Aylık 10 dolar yani 30 TL. Google drive'da aynı fiyat. En ucuz ve güvenilir bulut depolama Onedrive'da. 1 TB 15 TL aylık.
hacı edunun verdıgı entegre oluyor mu 1 tb pc ıle yoksa dokuman mı entegre edıyordun ona.ben pc ıle entegre yapamamıstım
Anadolu Üniversitesi anlaşmalı olduğu için Onedrive 1 TB alan veriyor. Fakat kendi hesabımı kullandığımdan oturup uğraşmadım. Windows 10'daki Onedrive ile çalışması lazım.
-
Amazon clouddrive yıllık 60 dolar. Tavsiyemdir.
-
rakkoc bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı
Niye para veriyorsunki. Google drive üniversite öğrencileri için sınırsız depolama alanı veriyor. Yokmu etrafında üniversitede okuyan biri.
Hocam bunu nasıl aliyorsun ? 2-3 stajyer var şirkette birisini kafalar alırım :)
Üniversite, öğrencileri için e-posta hismetini google üzerinden veriyorsa google otomatik olarak gdrive hesabıda açıyor ve bu hesaba sınırsız planı atıyor. Türkiyede çok yaygın olarak kullanılıyor. çanakkale 18 mart, istanbul üniversitesi öğrencisi olduğum için benim bildiklerim.
-
whoobay bunu yazdı
Amazon clouddrive yıllık 60 dolar. Tavsiyemdir.
10 dolarken aldım memnunum ama ben sadece foto ve video yedeklemek için kullanıyorum. Sınırsız alan şu an 70 gb kadar kullandım. Fiyatları uçuklaştırmazlarsa burdan devam ederim
-
Çalıştığım şirkette kullandım 2 defa en çok çalıştığımız klasör silindi dosyalar uçtu silinmişlerden geri getir dedik ama bu sorun 2 defa yaşamamız can sıktı destek için mail atığımızda yandex disk bu kadar bilgisayarı (8 pc de yandex disk yüklü) desteklemiyor dendi LAN Sync özeliği olan dropbox ı tavsiye ederim.