Yanlış Kategoriye Açılan Her Konunun Silinmesi
-
renegadealien bunu yazdı
Hocam, normalde genele açılan konuyu siliyorduk, aksi taktirde herkes gelip genele açığ gidiyordu konuyu.
Bu kadar çok konu silindiğini düşünmüyorum. Ama eğer cok fazla oluyorsa, kontrol edelim ve silme kuralını iptal edelim.
Evet silinmeler çok fazla, böyle olmaması lazım bir güncelleme yapalım.
Edit : Kuralı güncelledim, farklı kategoriye açılan konu silinmeyecek, taşınacak.
o kadar işinin gücünün arasında hala bunlar ile uğraşacak vakti bulun ya adamsın rene :) duyarlılığın için eyvallah.
-
ArmadA bunu yazdıCaniSokucu bunu yazdıFlorenzi bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
abartmayın len sanki nükleeer füze başlığı fırlatıoz :)
adamsın rene.
:D Yok hocam şimdi kategori aramaya üşenen, ortaya(genele) laps diye konu açanlar için ideal bir olay bence, modlar da konu açıldıktan sonra görmek yerine açılmadan önce vay puşt telefon satmak istiyon ama genele açıyon he mi diye direk siler ya da kategorisini değiştirir. Ben öyle şeyttirdim yani benimki çözüm niteliğinde bir fikir. Yoksa banlayın ibneleri :p
-
Konuların silinmemesinin bir suistimal doğuracağını da düşünüyorum. Sırf modlar taşısın amünyüm diyerek herkes konuları alakasız kategorilere açacak gibime geliyor.
-
tolgasen bunu yazdı
geçen benim konumu silmişler bugatti veyron belgeselini yanlış kategori diye. acaba hangi kategori olacaktı silen eleman yazsa oraya bilgilensek?
keyfimizden açmışık oraya sanki silmek basit aq
her bi sikimi silen modlara uyuz oluyorum gerçekten. amk şeyini silmek yerine taşı emek bu kadar kolay mı hiç ediliyor? ulan konuda 20 tane mesaj var tek tuşla siliyor.
amk adam oraya vakit ayırıp mesaj yazıyor emeğede saygın yok mu?
Hicam buraya link atar misin izlemek istedim
-
Ekerci bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
geçen benim konumu silmişler bugatti veyron belgeselini yanlış kategori diye. acaba hangi kategori olacaktı silen eleman yazsa oraya bilgilensek?
her bi sikimi silen modlara uyuz oluyorum gerçekten. amk şeyini silmek yerine taşı emek bu kadar kolay mı hiç ediliyor? ulan konuda 20 tane mesaj var tek tuşla siliyor.
Buyur hocam
https://www.youtube.com/watch?v=JHXisSFsxbg
biri tarafından 01/Kas/16 09:37 tarihinde düzenlenmiştir -
tolgasen bunu yazdıEkerci bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Buyur hocam
https://www.youtube.com/watch?v=JHXisSFsxbg
Hiz budur :-D saol hocam
-
genele konu açtığım için ban yiyen adamım ben
-
bazı konuları yalvarıyoruz sildiremiyoruza ama onlardan daha faydalı konular oraya açtın buraya kaçtın diye dilinebiliyor çok güzel
-
Silmeyecekler,taşıyacaklar.
Modların ve adminlerin yüksek egoları ile uğraşıyoruz zaten,gönüllü olarak yapmaları gereken şeyi yapsınlar,kolay olanı değil zor olanı tercih etsinle taşısınlar!
-
1049 bunu yazdı
Konuların silinmemesinin bir suistimal doğuracağını da düşünüyorum. Sırf modlar taşısın amünyüm diyerek herkes konuları alakasız kategorilere açacak gibime geliyor.
Silme kalkmamıştır herhalde. Öyleyse modun biri işi bırakır. En büyük eğlencesi başlık silip trip atmak olan bir tripkolik vardı, o işsiz kalır, mutsuz olur. Zannetmiyorum.
@Rene Teşekkürler hocam, nihayet bu tip bir eleştiri başlığı silinmeden yetkin biri tarafından değerlendirilebildi.