folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Yanlış Kategoriye Açılan Her Konunun Silinmesi

Yanlış Kategoriye Açılan Her Konunun Silinmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Hocam, normalde genele açılan konuyu siliyorduk, aksi taktirde herkes gelip genele açığ gidiyordu konuyu.

Bu kadar çok konu silindiğini düşünmüyorum. Ama eğer cok fazla oluyorsa, kontrol edelim ve silme kuralını iptal edelim.

Evet silinmeler çok fazla, böyle olmaması lazım bir güncelleme yapalım.

Edit : Kuralı güncelledim, farklı kategoriye açılan konu silinmeyecek, taşınacak.

o kadar işinin gücünün arasında hala bunlar ile uğraşacak vakti bulun ya adamsın rene :) duyarlılığın için eyvallah.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    CaniSokucu bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

abartmayın len sanki nükleeer füze başlığı fırlatıoz :)

adamsın rene.

:D Yok hocam şimdi kategori aramaya üşenen, ortaya(genele) laps diye konu açanlar için ideal bir olay bence, modlar da konu açıldıktan sonra görmek yerine açılmadan önce vay puşt telefon satmak istiyon ama genele açıyon he mi diye direk siler ya da kategorisini değiştirir. Ben öyle şeyttirdim yani benimki çözüm niteliğinde bir fikir. Yoksa banlayın ibneleri :p

Şafak 1152!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Konuların silinmemesinin bir suistimal doğuracağını da düşünüyorum. Sırf modlar taşısın amünyüm diyerek herkes konuları alakasız kategorilere açacak gibime geliyor.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı

geçen benim konumu silmişler bugatti veyron belgeselini yanlış kategori diye. acaba hangi kategori olacaktı silen eleman yazsa oraya bilgilensek?

keyfimizden açmışık oraya sanki silmek basit aq

her bi sikimi silen modlara uyuz oluyorum gerçekten. amk şeyini silmek yerine taşı emek bu kadar kolay mı hiç ediliyor? ulan konuda 20 tane mesaj var tek tuşla siliyor.

amk adam oraya vakit ayırıp mesaj yazıyor emeğede saygın yok mu?

Hicam buraya link atar misin izlemek istedim 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    tolgasen bunu yazdı

geçen benim konumu silmişler bugatti veyron belgeselini yanlış kategori diye. acaba hangi kategori olacaktı silen eleman yazsa oraya bilgilensek?

her bi sikimi silen modlara uyuz oluyorum gerçekten. amk şeyini silmek yerine taşı emek bu kadar kolay mı hiç ediliyor? ulan konuda 20 tane mesaj var tek tuşla siliyor.

Buyur hocam

https://www.youtube.com/watch?v=JHXisSFsxbg 

biri tarafından 01/Kas/16 09:37 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    tolgasen bunu yazdı

Buyur hocam

https://www.youtube.com/watch?v=JHXisSFsxbg 

Hiz budur :-D saol hocam

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genele konu açtığım için ban yiyen adamım ben

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bazı konuları yalvarıyoruz sildiremiyoruza ama onlardan daha faydalı konular oraya açtın buraya kaçtın diye dilinebiliyor çok güzel

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Silmeyecekler,taşıyacaklar.

Modların ve adminlerin yüksek egoları ile uğraşıyoruz zaten,gönüllü olarak yapmaları gereken şeyi yapsınlar,kolay olanı değil zor olanı tercih etsinle taşısınlar!

The Beginning and The End.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Konuların silinmemesinin bir suistimal doğuracağını da düşünüyorum. Sırf modlar taşısın amünyüm diyerek herkes konuları alakasız kategorilere açacak gibime geliyor.

Silme kalkmamıştır herhalde. Öyleyse modun biri işi bırakır. En büyük eğlencesi başlık silip trip atmak olan bir tripkolik vardı, o işsiz kalır, mutsuz olur. Zannetmiyorum.

@Rene Teşekkürler hocam, nihayet bu tip bir eleştiri başlığı silinmeden yetkin biri tarafından değerlendirilebildi.

Toplam Hit: 5875 Toplam Mesaj: 33
miras