Yanlıs Tercih Harita Muhendisliği ?
-
muridler tercih yazdırırken 6 sıraya aksaray 2 öğretim harita muhendisliği yazdırmısım.
bugun farkına vardım.
ben normalde tum sıralamamı inşaat olarak yapmıstım.
buyuk ihtimal haritayı kazanıcam.
nasıl bir bolum?
devlete girebiliyormu ?
aranan bir meslekmi ?
-
güzel bölüm 2 yıllıkları bile boşta kalmıyor rahat ol
-
Türkiyede özel üniversitelerde tıb fakultesi bile varken harita muhendisliginin hic bir özel üniversitede olmadıgını hatırlıyorm sadece.
-
hocam kötü değil en azından iş bulursun gibime gelyior geçen adamın biri dalga geçiyodu boğaziçi - genetik yerine kocaeli -ebelik yazdım diye aklıma o geldi.
-
bulunduğun yerde çivi çakılsa elinden geçer
-
Kız arkdaşımda istiyo iyi değilmiş ama napalım diyo mal işte bu kadar insan yalanmı sölüyo hayret bşi aq..
-
Ehehe kucağıma düşeceksin: )
Gel kocum gel bende orda Makine okuyorum 2. öğretim.
İnşallah gelmez diyorum gerisini sen anla:d
-
:) Ulan mamıt sımdı nolcak sana dıyım kanka :)
Gıtcek 23 ınsaaat arasından harıta gelıcek haha :D
Lan bısey olmkaz takma kafana kanka ya,herseyde bı hayır vardır bosver... ;) Rahat ol bak hem mıllet ne dıyo rahatlıkla ıs bulursun dıyolar (senı kandırıyolar ınanma:))
-
kesin iş bulursun iyi para kazanırsın endişen olmasın))
-
Harita mühendisine ihtiyaç var güzel bölüm ama aksaray köy gibi bir yer.Biyoloji bölümünde okuyan arkadaşım var sakın gelme dedi :) gerisini anla işte ..
-
tolker bunu yazdı:
-----------------------------
Harita mühendisine ihtiyaç var güzel bölüm ama aksaray köy gibi bir yer.Biyoloji bölümünde okuyan arkadaşım var sakın gelme dedi :) gerisini anla işte ..
-----------------------------Mamıt başa oturdun sanırsam? xD Kaderıne razı ol artık kanka :D