Yanlışlıkla Bütün Ftp'yi Sildim
-
iyi günler müridler
şimdi dün site ile uğraşırken (ortalama 1 haftadır sorun var halletmeye çalışıyoruz) gaza gelip publıc_html'yi silene kadar bütün dosyaları sildim ne var ne yoksa gitti alayı.
ticket attım bi yol gösterdi elemanlar yaptım ama dosyalar gelmedi publıc_html içindekiler geldi o da benim işime yaramaz bu durumda
tekrar ticket attım publıc_html www gibi klasörleri sildim dedim daha geri dönüş olmadı başka yolu var mı bunun yoksa illa adamları mı beklememiz lazım ne yapılabilir bu durumda ?
host aldıgım yer: godaddy
attıgım tıcket : I deleted all the files in ftp. including files that you can restore them to like public_html, www?
not: translate ing. bu :F
-
sen kreyzisin dostum
-
www dediğin klasör zaten public_html'in kısayoludur. public_html'i yeniden oluşturdugun zaman iş görmüyor mu?
-
yedekleme niye almıyon ki
-
RootB bunu yazdı
www dediğin klasör zaten public_html'in kısayoludur. public_html'i yeniden oluşturdugun zaman iş görmüyor mu?
abi şimdi direk ftp girdiğinde karsına dosyalar filan geliyor ya anadizindeki onları sıldım
@alper
olay epey karışık :F
-
Haşırt diye silmedi ya hemen.İptal diyeydin ya.
-
laaa sopalık adamsın varya bende diyorum niye konu açamıyorum siteye yine ne oldu :\
-
hacı ne sitesi bilmiyorum ama db duruyor netice itibariyle. yedeklerden birini alıcan siteni kurtarıcan db zaten güncel.
-
backup yok mu
-
beyler olay şöyle simdi yeni host aldıgınızda sunucuda bazı dosyalar yok mu onları sıldım
adamlara 2 tane tıcket attım 2 kez de aynı çözüm yolunu gösterdiler yapıyorum dedıklerını dosyalar geliyor ama bunlar publıchtml içindeki dosyalar
diğerleri yok ortada bnları yukleyınce de sıte yıne acılmıyor
-
Senin onemli dosyalar degildiyse adamlar silip tekrar acsin hostingi?
Hello,
I'm having some trouble with my hosting and this is probably because of my fault. Please delete my account totally, and create again. You can send my new password to my e-mail address xxx@hotmail.com
Thanks
-> hostumu sil tekrar olustur yeni sifreyide xxx@hotmailime yolla diyo