Yanmış HDD Parçası?
-
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce hariciyi yanlış fiş yüzünden yaktım adlı bir başlık açmıştım. O haricinin içinden çıkan harddiskte de arıza olmuş. Aşağıda resmini koyduğum benim harddiskim ve büyük ihtimalle haricinin altındaki parçada problem var. Çünkü bir güç kaynağına bağladığımda güç kaynağını durduruyor.
Sorum şu: Bu parça değişebilir mi? Değişirse nereden satın alabilirim ve hdd'me uygun olan parçayı nasıl öğrenebilirim?
samsung'un resmi sitesinden ürünün özellikleri: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/hard-disk-drives/desktop-sata/HD103SI/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature
-

-

-
nedense resimleri alt alta yapıştırırken sorun çıkardı. ikinci resimdeki devreyi kastediyorum.
-
Kontrol kartı değiştirilebiliyor diye biliyorum yapman gereken aynı model marka hdd den bulup kartı söküp buna takmak
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------
Kontrol kartı değiştirilebiliyor diye biliyorum yapman gereken aynı model marka hdd den bulup kartı söküp buna takmak
-----------------------------parça lazım hocam aynı modelini nerden bulayım? bunların parçasını satan bir internet sitesi falan var mı?
-
tamir ettir yazicioglunda yapiyorlar olmadi sahibinden e felan bak kontrol kartlari bazen satiliyor denk gelirse alirsin
-
Asker bunu yazdı:
tamir ettir yazicioglunda yapiyorlar olmadi sahibinden e felan bak kontrol kartlari bazen satiliyor denk gelirse alirsin
-----------------------------yazicioğlu neresi hocam büyük şehirlerden birinde değilim. sıfır parça satılmıyor mu?
-
bu hdd kontrol kartlarının ingilizce teknik karşılığı nedir? belki yurtdışında falan sıfırını satan vardır?
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------yazicioğlu neresi hocam büyük şehirlerden birinde değilim. sıfır parça satılmıyor mu?
Kadikoy başkan. P.tesi bakayim bulursam kargolayim sana. -
Pessimistic bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
Kadikoy başkan. P.tesi bakayim bulursam kargolayim sana.
-----------------------------hocam fiyatı bir öğrensen çok makbule geçer.