Yansima Mi Yoksa Ruh Mu?
-
Selam arkadaslar, gecen yaz tatile bulgaristana gitmistim... ormana gittik kuzenlerimle ve resim cekmistim... ama sonradan resimde acayip birsey gozume takildi... bir de siz bakin. agacin yaninden kameraya dogru bakan birsey gordum. acaba yansimami yoksa baska bisy mi???
Link: http://img245.imageshack.us/img245/3802/yaratiktr9.jpg
-
yansıma o yansıma:D
-
Kedidir kedi :P Hocam orada bişey göremedim ben?
-
yaa öff...ulan ne yazayım bilmiyorum ki sadece pek bir komik =)
-
yaw bu "kedidir kedi" lafini heryerde goruyorum birkere de karsima cikmasa tas yagicak :D
haji resmi iyice yaklastir... orada acayip bisey var... ama yansima da olabilir, ilk gordugumde baya korkmustum... aksam farkettim bide karanlikta :D
-
pistttt pissssssssttttttttt kedicik cekil cocugun arkasından :D fotografıacmadım bile inanın hangi fotograf oldugunu biliorum cunku hemen guzel bir photoshop calısması idi :D yapanın ellerine saglık buraya koyanın aklına saglık :))
-
ruh o buz gibi ruh tebrikler iyi yakalımşşsın:)
-
haji neyin ustune istersen yemin edebilirm ki fotograf uzerinde karartma ve kirmizi halka icine alma disinda hicbir oynama yok.... burada bakmadigin icin de bitarafindan uydurman normal...
-
Hacı ne göz varmış sende yav işaretlemesen bulamazdım ben :) Yansımadır büyük ihtimal...
-
bu fotografı 7 kişiye yollamazsanız o arkada gördügünüz varya o sizin ... :D
-
1)bence o bir adobe photoshop un hayaletidir:D
Çok fgazla dikkat çekiyosun:D
2)ağacın gövdesindeki bir oyuk ve mercekteki bi bokluk = hayalet
olabilir:S