folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Yapay Zekaya İş Yaptırıyor Musunuz?

Yapay Zekaya İş Yaptırıyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Lokalde video işi yapanlar varsa iletişimde kalmak isterim. Ufkumuzu açarız en azından.

Görsel üretme işi yapıyorum, instagram influencerı yaptım. Ancak çalışırken tost makinesi gibi ısınıyor cihaz (:

ben görseli halettimde stable diffusion ile 

video için benim 6gb vram olmadı gibi gibi

wert tarafından 17/Nis/26 00:11 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Lokalde video işi yapanlar varsa iletişimde kalmak isterim. Ufkumuzu açarız en azından.

Görsel üretme işi yapıyorum, instagram influencerı yaptım. Ancak çalışırken tost makinesi gibi ısınıyor cihaz (:

Benimde aklımda ne zamandır var influencer işi. Lokal yerine başka yerde istediğin sonuçları alamadın mı hocam, video işini nasıl hallediyorsun? Kullanıcı adı nedir sayfanı incelemek isterim.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ben bi tane oyun yaptım dün, şu an geliştirme aşamasındayım. haritada belirli ipuçlarına göre hedef buluyorsunuz pin atarak.

tutar mı mobil oyununu yapsam (:

canlıya alda oynayak .d

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ben bi tane oyun yaptım dün, şu an geliştirme aşamasındayım. haritada belirli ipuçlarına göre hedef buluyorsunuz pin atarak.

tutar mı mobil oyununu yapsam (:

canlıya alda oynayak .d

denemek isteyenlere drive üzerinden paylaşabilirim mail adresi bırakırsanız. şu anda çok eksiği var, etrafımdakilere test ettiriyorum, sürekli geliştiriyorum.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fie
    Fie's avatar
    Erkek

Ben daha çok solidte çizim için kullanıyorum. İstediğim parçayı tarifleyip ölçüleri veriyorum. Openscad kodu veriyor. Copy paste pırt diye %99 doğrulukla çiziyor parçayı. Tek tük solidde rutusluyorum. Pust bide öneri veriyor şura zayıf oldu yok bura sivri kaldı su eğimi şöyle düzenleyelim diye. Tbt sayesinde haberdar olup aldığım gemini pro yapıyor bunu. 

Şuan da bi otomasyon yapmaya çalışıyoruz makina otomasyonu full onunla ilerliyorum tikandigim yerde endüstride genelde su teknik kullanılıyor diye beni yönlendiriyor. Bazen anlamıyorum hayal edemiyorum tarifini, resimle orneklendir diyorum. Teknik resim filan firlatiyo kafama aptal yerine koyuyor.

Dijitalde de bi otomasyon yapmaya çalışıyoruz globalde viral videoları. Yıkayıp dijital izleri silip telif virt zırt algoritmalari atlayarak rumble gibi para kazandıran youtube benzeri alternatif plarformlara gömüyor içerikleri. (Bunu daha beceremedik bocaliyor) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

hepsini  Claude - N8N - AI Browser Agent  bunlar ile yapabilirsin benim  önerim  claude ile  yapabilirsin  hocam  istersen  böyle bir  yapı  kurabilirim sana 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Toplam Hit: 1699 Toplam Mesaj: 17
yapay zeka ajanı otomatik browser otomatik portakal