Yapıkredi, ''Enparaya Geçmeyin World Eko Kart Verelim. Dedi.
-
zalimadam bunu yazdı
dediler devlet yasa koymuş artık birçok karttan aidat alamıyoruz izinsiz. aldıklarımızıda iade ettik filan.
hangi kanun, tüm kredi kartlarında geçerli miymiş, çoğu banka hala yıllık kart aidatı alıyor
-
çok yanlış yapmışsın hocam , yapıkredi kadar yavşak orospu cocugu bir banka yok.
kendim müşterisi değilim fakat ev sahibi kirayı yapıkrediye istiyor
enparadan yapıkrediye para atmak 0 TL
yapıkredi ATM sinden bak , şube de değil , yapıkredi atm sinden kartlı veya kartsız yapıkredi hesabına yani gene aynı banka 1.400 TL kira ödemesi için 26 TL işlem bedeli kesti oc.
+ olarak annemin 598 TL kredi ödemesi var ve yine atm den bu krediyi her yatırmak istediğimde 2.5 TL işlem bedeli almaya çalisiyor
yapıkrdi bankasındaki krediyi gene aynı bankanın atm sinden ödemeyi kastediyorum , işin komik kısmı 2.5 TL işlem ücreti alması değil
598 TL + 2.5 TL = 600,50 TL yaptıgı için en az 610 TL yatırabiliyorum ve 9.5 TL para iadesi ( kredi ödemelerinde para iadesini sadece banka hesabına yapıyormuş nakit vermiyor )
yapamadıgı için krediyi atm den ödeme seçeneği oldugu halde sıra alıp şubeden ödemek zorunda kalıyorum son 1 yıldır.
Bir taraftada masrafsız şubesiz bankacılığı yaratan enpara var indirimleri ve aidat alan değil 100 TL aidat ödeyen bir banka olmasını işin içine katmıyorum bile.
olay tamamen orospu cocugu olup olmamak ile alakalı yukarda saydıklarım yeterlidir heralde.
-
LynXMaSTeR bunu yazdızalimadam bunu yazdı
dediler devlet yasa koymuş artık birçok karttan aidat alamıyoruz izinsiz. aldıklarımızıda iade ettik filan.
hangi kanun, tüm kredi kartlarında geçerli miymiş, çoğu banka hala yıllık kart aidatı alıyor
bilmiyorum orasını ama şöyle birşey dedi.
yeni kart çıkartanlardan aidat onayı alamadığımız zaman eko öneriyoruz.
artık birçok işlemden ücret almıyoruz devletin koyduğu kurallara göre