Yaptıgım Alışveriş Sonucu Mağdur Oluşum
-
Selam Herkes Mürid kardeşlerim ,
facebook reklamlarından bir giyim firmasının kampanyalı ürünlerini gördüm ve almaya niyetlendim keşke almaz olaydım :)
kampayalı ürünlerin siparişini 05 temmuz cumartesi verdim elime 09 temmuzda oldu şubede ücretini ödedim kargomu teslim aldım ve bir sevinçle açtım birde ne göreyim karşımda resimde gösterilen ürünler degil aksi ürünlerdi ve eksikler vardı müşteri temsilcisini aradım durumu arz ettim bana bir yanlışlık oldugunu söyledi eksik ürünleri kargoya vericeklerini ve ürünlerin yine cumartesi günü yani bu gün elimde olucagınını söyledi bu saat oldu gelmedi aradım söyledim ve aldıgım cevap bayram nedeniyle bir yoğunluk oldugunu söylediler kargo firmasında ürünlerin pazartesi veya salı günü elimde olucagını söylediler facebook sayfalarınıa bu tepkimi yazdım yazım silindi ve yine yorum yapmam engellenmiş başka bir facebook hesabımdan girince yorum modülü açık hala şimdi yukarıda söyledigim belki dedim yanlışlık olmuştur dedim ama bu art niyetten sonra artık yanlışlık olmadıgını farkına vardım sizce ne yapayım olayı aile avukatımıza arz etmedim
elimde delil olarakda aslında pek bir şey yok ödemeyi kapıda ödemeli yaptım
gönderici olarakda şahıs göndermiş herhangi bir irsaliye ve fatura yok
sizce ne yapayım adamları ilk aradıgımda yanlış ürünleri gönderdiklerinde haksız olduklarını kendimi haklı oldugumu söyledim onlarda kabul ettiler ama yinede içime bir kuşku düştü sizlere danışayım dedim
-
-
kady bunu yazdı

içeriz beya :D :D
bu işin peşini bırakmam hacım :) öyle suyla buzla olcak iş degil :)
-

-
http://www.tahribat.com/Forum-Internetten-Yapilan-Alisveris-Ve-Hizmet-Eksikligi-Hakkinda-196481/
Bence sen internetten alışveriş yapma hocam. :)
-
12 yıldır online alışveriş yaparım, 1 defa dolandırılmadım ya da kazıklanmadım.
Belirli kurallar var hocam, dikkatli olacaksın.
İlk kural 10-20 lira için gidip abidik gubidik sitelerden alışveriş yapmayacaksın.
2. el vs alıyorsan da satıcının referansı yoksa veya yeni üyeyse almayacaksın.
Son olarak da güvenli alışveriş..
-
CEO bunu yazdı

az önce iftarı böyle açtım :/
-
Kreyzi bunu yazdıCEO bunu yazdı

herkesten önce açtın işte kıymetini bil :W
sifors: hocam senin işe gelince bekleyecen mecburen. böyle *bnelikler olabiliyor. adamlar seni dolandırmamış. belli ki orada çalışan elemanların kazmalıkları. her an her şey olabiliyor. atıyorum adamın başka işi çıkıyor, oradaki arkadaşına veriyor sen ver kargoya diye, irsaliyeyi arabada unutuyor eşek, ve neyse irsaliyesiz faturasız yolluyor. yaptıkları işi ciddiye almıyorlar.
bence merak etme gelir kargon. 1-2 gün değil 1-2 haftayı buluyor bazen. -
fatura matura kesmişlermi?
baglı bulundugun kaymakamlıgın hakem heyetine başvur.seni yemişler bildigin
-
MMB bunu yazdıKreyzi bunu yazdıCEO bunu yazdı

herkesten önce açtın işte kıymetini bil :W
sifors: hocam senin işe gelince bekleyecen mecburen. böyle *bnelikler olabiliyor. adamlar seni dolandırmamış. belli ki orada çalışan elemanların kazmalıkları. her an her şey olabiliyor. atıyorum adamın başka işi çıkıyor, oradaki arkadaşına veriyor sen ver kargoya diye, irsaliyeyi arabada unutuyor eşek, ve neyse irsaliyesiz faturasız yolluyor. yaptıkları işi ciddiye almıyorlar.
bence merak etme gelir kargon. 1-2 gün değil 1-2 haftayı buluyor bazen.
hacı bakalım işin peşini bırakmıcam yıllardır internetten büyük çaplı alışverişler yaparım ama tamamen yüzyüze görüştügüm işler hiç bir sıkıntı yaşamadım bu tarz alışverişlerde yaptım ama bu sefer nedense art niye oluştuaanstain tarafindan 12 Temmuz 2014 (Cumartesi) 20:09 tarihinde yazildi. 12 yıldır online alışveriş yaparım, 1 defa dolandırılmadım ya da kazıklanmadım.
Belirli kurallar var hocam, dikkatli olacaksın.
İlk kural 10-20 lira için gidip abidik gubidik sitelerden alışveriş yapmayacaksın.
2. el vs alıyorsan da satıcının referansı yoksa veya yeni üyeyse almayacaksın.
Son olarak da güvenli alışveriş..
hacı işte geldik bir oyuna :)
yukarıdaki yazdıklarına katılıyorum...
C-force tarafından 12/Tem/14 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
CEO bunu yazdı

hacı az önce yaptım o işi :)