Yaptığım Google Adsense Deneyi Sona Erdi..
-
e adam kazanmıssa google neden ödemesi yapmasın ki?
-
kesinlikle inanmıyorum - uydurma bir konu bu
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle inanmıyorum - uydurma bir konu bu
-----------------------------+1 daha blogun reklamlarını düzenleyememiş blogta mobilya reklamı çıkıyo pehh :S
-
Fikret bunu yazdı:
@RootB
adamın konuyu bilip bilmediğini anlamak için senin konuyu bilmen gerekmez mi ? evet gerekir.
suspend ile reklamın uzaktan yakından alakası yok, onu mesajı yazan arkadaşta biliyor fakat söylemek istediği farklı. anlamamışsın.
o kadar gelir getiren bi site olsa neden suspendlesin anlamında söylemek istemiş benim anladığım kadarıyla. sert çıkışın hoş değil, yapıcı olmayı öğren.
-----------------------------Lafımın arkasındayım. Benim yanlış anladığımı söylerken , benim orada ne düşünerek o mesajı yazdığımı bilmen gerekmez mi? evet gerekir.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HoLyCat bunu yazdı:
:)))) olaya bak site ile alakası yok bu google adsense nin :) ipucu vereyim Visual Basic ile alakalı :) resmen kafana silah zoru ile reklama tıklatıyor.
-----------------------------hta gibi bir şey mi ? hta gibi bir şey demek oluyor senin dediğin gibiyse. eğer öyleyse zaten kazanabilir ama hile yaptığı anlasıldığı için ödeme alamaz. isterse 100k $ kassın , gene alamaz ödemeyi o da bi işe yarar mı para ele geçmedikten sonra.
-
yok yok ödeme çeki felan görmeden inanmam :)
-
abi geçin bu işleri.ADam gibi içerik verin, hızlı olsun siteniz, özgün içerik en önemlisi.Mutlaka üstlere atar google sizi.