Yaratıcı Müridler 2
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
kontrolsüz ayı ayı değildir :P
-----------------------------heheh hamurunuzda ayılık mı var işte size fırsat ЛAN motorları, ЛAN motorları.. Hamurunda ayılık olanların motoru ((: böle bi motor markası var mı bilmemkiril alfabesinden benzettim yazdım :D
-
bir ayunun nesu var, 3 ayunun kurku var
-
en kral ayı biizm ayı
-
Bende şans olsa çölde kutupayısı olarak doğardım.
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------yaratıcı sıfatı insanlar için değildir.
yapıcı zihnimin fikri ; şoför tercihi doğrumudur?
-----------------------------
Dostum konuyla alakasız olsada artık gördüğüm her saçma şeye cevap yazma kararı aldım yoksa yanlış bilgiler ve bilgilendirmeler havada uçup gidiyor..
Affına sığınaraktan neden böyle birşey söylediğini soruyorum sana ? Yaratıcı sıfatı tamda insanlar içindir.Yer yüzünde gezip görebilecğein en yaratıcı canlı insandır.Hee bunu Dininden ötürü söylüyorsanda tabuları aşın artık çünkü skindirik skindirik tabulara inanıyorsunuz çocukluktan beri biliriz "yaratmak Allah'a özgüdür" diye fakat kuranı açıp görseydin daha doğrusu arapça bilseydin Allah'ın Kuran'da ;"İnsanlar yalan yaratıyorlar" derken kullandığı yaratma kelimesiyle kendi yarattıklarından bahsederken kullandığı kelime bire bir aynı kelimelerdir.Bundan sonra birşey yazmadan önce iki kere düşünün artık her saçmalığıa cevap vermeye uğraşıcam ulan bunlarla uğrasılır mı diyordum bugune kadar ama artık uğraşıcam siz nasılki saçma şeyler yazmaktan bıkmıyorsanız,bir şeye nasıl ki körü körüne inanmaktan bıkmıyorsanız bende size cevap yazmaktan bıkmıcam abi..
-
aşıksan vur saza ayıysan bas gaza =)
-
hepimiz postuz hepimiz ayıyız :D
ayının intikamı :D
-
Gerçekten ayıymış adam
-
Aile saadeti xD
-
"I van münüt!"
Toplam Hit: 5925 Toplam Mesaj: 47