Yardım-Bilgisayar'a Yeni Program Eklemeyi Engelleme ?
-
Selam arkadaşlar.
bilgisayarın formatı bittikden sonra. gerekli ayarları,programları yüklendikten sonra başkasının program eklemesini engellemeyi nasıl yapabilirim.
Önemli olan tarayıcı ( mozilla opera vs. ) messenger, yüklenmesini engellemek...
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
-
deep freeze
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
deep freeze
----------------------------- -
deep olmaz. deep kapatana kadar isini görür.önemli olan su
mozilla setubunu flash bellekle pc ye kjurarken izin vermemesi.
messengeri kurmaması.
deepfreezin olması bir cözüm değil.
askerdeyden bütün pcler öyleydi :) program kuramiyorduk
simdi basıma geldi.
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
messengeri kurmaması.
simdi basıma geldi.
-----------------------------misafir hesabında öyle bi izin yok sanırım program kurma izni. işini görür mü bilmem...
-
Anakroniq bunu yazdı:
APPaLLoSa bunu yazdı:
messengeri kurmaması.
simdi basıma geldi.
-----------------------------misafir hesabında öyle bi izin yok sanırım program kurma izni. işini görür mü bilmem...
-----------------------------aynen yada başka bir kullanıcı hesabı oluştur. Administrator'ude şifrele program yükleyemez.
-
yönetici modundan çık başka hesapla açılsını sağla pc nin ozmn yükleyemezde kaldıramazda
-
yükleniyor. sınırlı kullanıcı secebiliyorum fakat kullanıcının neler yapacagını yapamayacagını sececek bir yer bulamadım
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
yükleniyor. sınırlı kullanıcı secebiliyorum fakat kullanıcının neler yapacagını yapamayacagını sececek bir yer bulamadım
-----------------------------hocam sınırlı değil de misafir hesabını etkinleştir. bir de yönetici hesabın olsun. yönetici hesabı şifreli olacak tabi ordan sen gireceksin, misafir hesabından da diğer girmesini istediğin mecburen girecek(yönetici şifresini bilmediği için).
-
Sanırım şöyle oluyordu: Başlat>Çalıştır(Windows 7'de bulamazsan [Windows Tuşu]+R kombinasyonu açar o pencereyi), gelen pencereye services.msc yaz, oradaki servislerden Windows Installer servisini kapatırsan setuplar çalışmıyodu galiba. Fakat portable programları böyle önleyemezsin.
-
portable yapılacak ortam değil.
işletim sistemi xpsp3
belediye bilgisayarlarına yasak katacam :) ama hala becermis deilim yardım lütfen