Yardım Edin Yogsa Kotu Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Ulan başlığa bakınca dedim tehdit edio bu:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    as kendini kurtul bu pis dünyadan olmadi kendini damdan baş aşağı at öl gitsin hatta git o sevdiğini de öldür geber gitsin godumun dünyası

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    ulan şu tahribata bi tene güzin abla bulmamız lazım acil :) gerçi oda hakkı rahmetine kavuştu ama neysea.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Benim uzun zamandır süren neredeyse aşağı yukarı bir yıl süren ilişkim hanfendi değişemezmiş diye bitti.Ağladım sızladım moralimi bozdum bugun 3gün olmuştu ayrılalı,geri dönebilirdik,dönmeyi umuyordum ama kesin bitti artık.Burdan sana çıkacak sonuç ölümüne sevdiğin insandan kopuncada geriye sadece bi hiç kalıyor.Ölürsende olan sana oluyor.

Hayat güzel yaşamak güzel kızların koy .otune gitsin be hepsi aynı iki nazla herşeyi yaptırabileceklerini sanıyorlar.Bursada olsan sana bulurdum diğer kız aklının ucuna bile gelmezdi.Bursaya gel sana, sen iste o kızdan daha da kralını bulmazsam bütün bursa beni dömeltsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek
    intihar edimmi etmimmi sorusu için Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik bölümünde açtın konuyu dimi?:p

Selam ve dua ile(f)
Toplam Hit: 3240 Toplam Mesaj: 26