folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yardım Kampanyası İçin Slogan Önerileriniz?

Yardım Kampanyası İçin Slogan Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Merhaba.

Bu pazar yapılacak olan Yabancı Dil Sınavında ösym tarafından dağıtılacak kırtasiye malzemelerini çıkışta gönüllü arkadaşlardan toplayarak onları köy okullarına dağıtmayı planlıyoruz. Projenin daha etkili olabilmesi ve daha çok katılım sağlayabilmek için malzemeleri toplayacağımız kutunun üzerine bir slogan yazalım dedi. Ancak kısa ve etkili bi slogan cümlesi bulamadık. Sizden önerilerinizi bekliyorum..

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

okumanın değerini okuyan bilir.

köy çocukları yardımlarınıza sevinecek

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Senin evinde kalemin var, ya onların?

Gerçekten bu kaleme ihtiyacın mı var?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

bence slogan cok onemli degil. cogu kisi yardim eder.

ihtiyaci olan koy cocuklarina diye yazman yeterli

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kalemini benimle paylaşırmısın ?

(köy öğrencileri)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

"Sınavda bir halt yapamadın, bari bir çocuğu sevindir" olabilir. :)

Şaka bi yana futurist'in yazdığı;

okumanın değerini okuyan bilir.

gayet yeterli bence.

Bartimaeus tarafından 04/Nis/14 13:49 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Senin sınavın bitti, onlarınki daha yeni başlıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

yorumlar için teşekkür ediyorum. slogan yazmaktaki amaç insanlarda farkındalık oluşturmak. nette bi video vardi kör bi adam kartona "göremiyorum yardım edin" şeklinde yazip onune de bi karton serip dileniyordu, ama cok az kişi adama para veriyodu. sonra bi kadın gelip o kartonu alip arkasina baska bisi yaziyordu ve adama daha cok kisi para atıyordu. bir sure sonra kadin yine geldiğinde kor adam kadina, kartona ne yazdığını sordu. kartonda "ne güzel bir gün ama ben göremiyorum" yaziyordu.

demek istediğim su ki; elbette bircok arkadaş yardimci olacaktir ama etkili bir soz yazarak bu sayıyı arttirabilecegimize inanmıyorum. bu yüzden fikirlerinizi almak istedim. bu arada benim de aklima şöyle bisi geldi.

"Kalem tutmak isteyen ellere kalemini uzat"

bunun icin görüşlerinizi alabilir miyim? 

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

yorumlar için teşekkür ediyorum. slogan yazmaktaki amaç insanlarda farkındalık oluşturmak. nette bi video vardi kör bi adam kartona "göremiyorum yardım edin" şeklinde yazip onune de bi karton serip dileniyordu, ama cok az kişi adama para veriyodu. sonra bi kadın gelip o kartonu alip arkasina baska bisi yaziyordu ve adama daha cok kisi para atıyordu. bir sure sonra kadin yine geldiğinde kor adam kadina, kartona ne yazdığını sordu. kartonda "ne güzel bir gün ama ben göremiyorum" yaziyordu.

demek istediğim su ki; elbette bircok arkadaş yardimci olacaktir ama etkili bir soz yazarak bu sayıyı arttirabilecegimize inanmıyorum. bu yüzden fikirlerinizi almak istedim. bu arada benim de aklima şöyle bisi geldi.

emrivaki ve fazla müstehcen

sanacasta tarafından 04/Nis/14 15:18 tarihinde düzenlenmiştir

https://twitter.com/ElliotticianRB
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    sanacasta bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

emrivaki ve fazla müstehcen

senden de bir cümle alabilir miyim hocam?

goo.gl/qBNZmW
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Merhaba.

Bu pazar yapılacak olan Yabancı Dil Sınavında ösym tarafından dağıtılacak kırtasiye malzemelerini çıkışta gönüllü arkadaşlardan toplayarak onları köy okullarına dağıtmayı planlıyoruz. Projenin daha etkili olabilmesi ve daha çok katılım sağlayabilmek için malzemeleri toplayacağımız kutunun üzerine bir slogan yazalım dedi. Ancak kısa ve etkili bi slogan cümlesi bulamadık. Sizden önerilerinizi bekliyorum..

süper fikir hocam tebrikler

le le le sakine
Toplam Hit: 3724 Toplam Mesaj: 25