Yardım Kardeşler..
-
ya arkadaşlar..
bana bi yazı lazım gusel bi grafik boyutu pek onemli değil ama sole eFeNDy yazan hoş bi şey arıyorum metalik tarzı lutfen yardım edin beah! -
olm swis die bi program var flas onla yaparsın senin için heryerde bulursun onu oke flas proramından kolay flas lada yaparsın ama cok uzun surer zor yane flas bilmeden yapmak oke
-
*** keske vakitim olsa da size yapsam bole seyler :> vakitim yok ***
-
Baba sen ne yap et vakit bul bazen çok lazım oluyo bu tip şeyler anlayan yokki grafik mrafik, icq falan kullanıyonmu sana bişi sorcam. Paintshop da falan "koç holding"in reklamlarında hani reklamın sonunda sayfa kıvrılıyoya, bi resme o şekilde efekt nasıl yapılır yani sağ alt köşe kıvrılcak...
-
bak dostum en kötü ihtimalle yükle paint shop pro 7 programını aç bi boş sayfa sonra güzel bi fontla dümdüz beyaz sayfanın üstüne yaz yazıcanı sonra yukardaki menüleri karıştır orda efects menüsü falan war ordan efektleri seç uygula falan sadece 1-2 dakikada güzel şeyler çıkartırsın ortaya metalik falan yapmak basitde olsa yapılır paint shopla hade kolay gele...
-
-
koç holding yazısı
efectlerin altında -> geometrics -> page curl -
flash programıyla yapmayı dene biraz uğraşırsın ama çok güzel şeyler ortaya çıkartabilirsin..veya sana 3d flash animatör programını öneririm...
saygılarımla;
-
olm sen sayfanın kıvrılmasını istiyorsan bak photoimpack die program var manyak bişe istersen onu satın al fulunu yada demosunu neten cek bende cok ole propgramlar www.kolayhack.com admi@kolayhack.com
-
photoimpact
ile o olay nasil yapiliyor anlatda dinleyelim -
ya hazır resimler gosteriyo nasıl efekt verceni gösteriyo yane bazı sayfalarda yıldırım caktıra biliyorsun ustunde yamur damlaları oluştura biliyorsun resmin ustune yazılar yaza biliyorsun bende var hepsi
Toplam Hit: 3920 Toplam Mesaj: 12