Yardım Lutfen Antivirus Pc Mi Elimden Aldıı
-
ya sistem geri yuklemeide denedim ama baska bi virusmudur nedir artık o da rb yapmamı engellio sanırım format atacaım..
-
Format atmaaaaa:(
-
ya her sei denedik bea zaten pc benimde diil arkadasım söloo burdan napcam kawramadım tip durmadan atıo zaten bi daa atsın kafaı yedi diorum yapamıosan goturcen bilen adama yapcak adam gibi bende bilmiorum ama soruom bakıom beni asıo goturuom yapolar yapamıosam yapamıorum yane bilmedim bişii zorlamanın amacı nedir ki simdide hersei denedik firewall falan yokmus antihackermı ne o da yokmus progu silmiş guwenlik duwarını kapamasına engel olomus bişi nası olosa bi ayarı falan olması lazım mantıklı olarak ama bilmorum yok dio rollback yapmasını daa once war olan bi wirus engelliomus zaten format diilde durmadan yeniden kuruolarmı bişiler yapolar anlamıorum=)ilgilenen herkese tesekkurler ama duzelcek bişi diil en azından böle uzaktan sorunumuzu anatamıoz galba=/
-
format çak bence uğraşmaya değmez
-
karşı çıkanlar olacaktır ama, format atsan iyi olur sanırım :S
-
bitdefender privacy protection diye bi bölüm var..
o özellik açık olduğu zaman bi çok bağlantıyı engelleyebiliyo..
sonra bide internet application control var bu ayarda son seviyede olmıcak tabi =)
bitdefender sağlamdır =) -
format at hem pc rahatlasın hemde sen =)) hadi bakalım selametle (bende format en son çare)
-
walla son kez bi dediklerinizi yaptırcaım da herturlu bi ara formatımsı bişi olcak böle pc kulanılmaz halde yane nete girse bile kurtarabilcek kapasitede oldumuzu sanmıorum=)
-
Format attın mı atmadın mı ?
Atmadıysan eger duzeltelım hemen...
Toplam Hit: 3156 Toplam Mesaj: 20