Yardım Sakarya Esentepede Öğrenci İçin Daire
-
Müritler, az kaldı dönemin bitmesine yurt kanımı emiyor resmen acilen eve çıkmam lazım Esentepede bildik emlakçı yada ucuza kiralık ev var mıdır öğrenciye uygun?
-
Sakaryalı mürit yok mu yahu ya da saülü :(
-
çizik,eskişehir için olsun bizim de :D
-
Hocam esentepede ne yapacaksin ? Mavi durak cevresi haricine bakma bence. Birde kac kisisiniz kac odali ev ariyosunuz butceniz nedir? Ona gore yardimci olmaya calisayim. Ha birde unutmadan, emlakcidan uzak dur. Dolas insanlarla muhabbet et , ev sahiplerini arastir. Emlakciya para verme.
-
CnkGn bunu yazdı
Hocam esentepede ne yapacaksin ? Mavi durak cevresi haricine bakma bence. Birde kac kisisiniz kac odali ev ariyosunuz butceniz nedir? Ona gore yardimci olmaya calisayim. Ha birde unutmadan, emlakcidan uzak dur. Dolas insanlarla muhabbet et , ev sahiplerini arastir. Emlakciya para verme.
+ bizde arıyoruz abi bizede yardım edermisin :D
-
emlakçıya bulaşmamanı öneririm hocam,tapu'nun taraflarda apartlar var 2+1 vs.,ya da yeni belediye'nin oralarda da güzel apartlar var aynı şekilde 2+1, ya da bir apartta 4-5 kişi kalıyorsun aylık 300-400 arası değişen fiyatlar ödüyorsun. ( elektrik + su + internet + doğalgaz + ligtv ) dahil. Ben de apartta kalıyorum memnunum sıkıntı yok. Ev düşünüyorsan mavi durak tarafında bakabilirsin,tabi bütlerden sonra bulabilirsin.
-
Bende sapancadayım yolunuz düşerse bir çay ısmarlarım her zaman
-
Ev varsa banada lazım korucukta tek çıkmayı düşünüyom şöyle 250-300den.
wasd tarafından 30/May/14 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Esen tepe kampüsünde hangi bölümü okuyorsun. Mühendislik fakültesi ise tanıdıklarım var:)
-
OFree bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
+ bizde arıyoruz abi bizede yardım edermisin :D
:D ayipsin kardesim her zaman ;)
-
Hocam ben serdivanda eski belediyenn aşağısında a101 in orada oturuyorum.Bu sene mezun oluyorum ev boşalacak yani 20 haziran gibi şu an kiralamaya çalışıyor ev sahibi ben ilgileniyorum gelenlerlede 650 tl kira belirledi 3+1 4 kişi rahat kalınabilir.