folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Yardımınız Lazım Millet [Güncellendi]

Yardımınız Lazım Millet [Güncellendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Millet Selam.

Şimdi şöyle bir durum var, yazdığımız bir yazılımda, pclerin tekil özelliklerini almaya çalışıyoruz, bu noktada, sistemin Harddisk ve System Partition Serial Numberlarına ihtiyacımız var, 

Bu noktada, disk serial number okuma, partition serial okuma yetki problemi vs cıkatabiliyor bu bir.

İkincisi, bazen sisteme FlashDiski taşınabilir disk fln taktığında, onun seri numarasını alabiliyor bu iki.

Şimdi ne istiyorum :)

www.tahribat.com/download/SerialTest.zip programını indiriip, bi çalıştırırsanız, karşınıza bi console ekranında

HDD Serial Number : JA100W

C:\ Volume Number : 252381

şekilde yazacak.

1. ) Program yetki problemi vs hata veriyor mu?

2. ) PC'ye flash yada taşınabilir disk taktığınızda seri numaraları değişiyor mu?

Windows 7 üstü ister, şimdiden sağolun :)

Not : Viruslu değildir, 100 satır kod var içinde zaten

Güncelleme : 

Bazı arkadaşlar güvenli yazılım değil uyarısı aldıkları için, 3 farklı uygulama koydum içerisine üçüde aynı

Önce Normal Klasöründekini, Sonra Signed Klasöründekini, Sonra Confused-Signed klasörlerindekini çalıştırırsanız,

3. uygulama imzalandığı zaman smart screen filtresini geçiyor mu?

4. Confuse edildiğinde virüslü olarak görülüyor mu?

sorularınıda cevaplayacaktır.

İlginiz için çok teşekkürler, güncellenme sebebi demin ki mesajları sildim.

Eğer bu 3. ve 4. sorularıda cevaplarsak bununla ilgili bi döküman yazabilirim. Baya yararlı olacaktır.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Win 8 ve 8.1 test ettim. SmartScreen takılıyor hocam. Kullanıcı denetimi açık ve kapalı 2 farklı denedim yemedi. Bill amcaya takılıyosun.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

aynı dediğin gibi. hdd ve volume.

ne işe yarıycak ki.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Win 8 ve 8.1 test ettim. SmartScreen takılıyor hocam. Kullanıcı denetimi açık ve kapalı 2 farklı denedim yemedi. Bill amcaya takılıyosun.

Yeni klasörü indirip Confused ve Signed-Confused klasörlerini dener misin? 

Onlarda takılıyor mu?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

aynı dediğin gibi. hdd ve volume.

ne işe yarıycak ki.

1. Problem : Şimdi şöyle bir sıkıntı vardı, eski versiyonda dağıttığımız uygulamada, bazı pclerde, okuma yetkileri olmayan kullanıcılarda program hata vermişti.

2. Problem : Kodu değiştirdik bu seferde, normalde WMI ile windows Serial number alırken hep aynı standart numarada almasını bekliyorduk ama, PC'ye bazı flashları taktığımızda, ilk o flashı bulup onun seri numarasını veriyordu ama, bu herzaman olmuyordu.

Kodu güncelledik fakat olabildiğince farklı konfigurasyonda deneyebilirsek, patlatmaz bizi ilerde :)

Sağolun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

win 7 ultimate 32 bit'de hepsi sorunsuz çalıştı.

Edit:

Flashsız denedim hocam, flash yok.

coLin tarafından 05/Ağu/14 19:07 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    renegadealien bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Yeni klasörü indirip Confused ve Signed-Confused klasörlerini dener misin? 

Onlarda takılıyor mu?

Hocam indirim 3 klasörü tekrar test ettim. Hepsinde sonuç aynı SmartScreen :S

Test ettiğim sistem Windows 8.1 Industry Pro, Kullanıcı denetimi kapalı.

Edit : Ek bilgi diyip programa güven dememle artık deney faren olamayacağım hocam :( Program güvenilir listesine girdi artık bu imzayla ne göndersen çalışır :D

interfector tarafından 05/Ağu/14 19:09 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

win 7 ult 64 bit te denedim hocam dediğin sırayla uac kapalı sistemde ilk normal olanı açtığımda biraz bekledi sonra bilgiler geldi diğerleride direk açıldı. flash yok deneyemedim onu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Win 8.1 64bit, üçünüde denedim, çalışıyor.
    Bitdefender herhangi bir uyarı vermedi.

UAC açık ama herhangi bir uyarı almadım

Jilet_Boris tarafından 05/Ağu/14 19:07 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

- signed olanda herhangi bir sorun yok. usb takılınca serial aynı.

- normal olanda herhangi bir sorun yok. usb takılınca serial aynı.

- confused olanda herhangi bir sorun yok. usb takılınca serial aynı.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

w7 64 bitte denedim hocam.

hepsi düzgün çalıştı.

daha sonra 16 lık fb taktım. sıkıntısız ve seri numaraları değişmeden çalıştılar.

daha sonra, 64 lük fb taktım (sistemim bunu hdd olarak gördüğünden test edeyim dedim ) sıkıntısız ve seri numaralar değişmeden çalıştı.

umarım yardımcı olur.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 4219 Toplam Mesaj: 32