Yardımınıza İhtiyacım Var
-
Müridler çalıştığım bilgisayar firması benden cok sacma birşey istedi :S Giresunda devlet dairelerinin bütün okulların yazılım donanım felan her türlü sacma işlerini yapıyoruz gecen haftada benden patron olacak dayım jompla öğren dedi diğer eleman işten cıkıcak bundan snra wep site işlerini sen yapıcaksın dedi olmaz yapamam demem care etmedi illa sen yapıcaksın dedi bende dayım oldugu için itiraz edemedim gel görki jompla nın en ufak bi ayrıntısını dahi bilmem php flash felan olsa gene kafamı yorcam ama jomplanın mantıgını dahi arastırmadım sizden isteğim jomplayı bilen uğraşan arkadaşlardan bana yardım etmelerini istiyorum sadece yapıp vericekmişiz takıldıkları yerleri anlatıkmışım
-
2 oo olcakmıs ismini bile merak etmemişim hay allahım ya :S
-
hacım işin zor geliyor üşeniyorsun yoksa korkulacak birşey yok ortada. google 'dan jompla eğitim setlerini indirebilirsin kısa sürede yüzeysel olarak yetişririrsin kendini daha sonra yüzeysel bildiklerinle derinlere iner işi çözer hale gelirsin..
ALLAH yardımcın olsun..
-
php flash felan farkı ne
-
web tasarım hakkında yetersizim hocam ancak flash daha zor onu biliyorum .
-
bilgisayarına bir apache server kur bikaç kere jomla kur sil orasını burasını kurcala kendiliğinden anlarsın zaten kafaya takılıcak bişey değil gayet basit.
-
o kadar kasıcak bişey yok ki
bunun dökümanları bi dünya
forumdan istediğin ne onu anlamadım
birinin çıkıp öğretmesini mi istiyosun saatlerce uğraşıp?
sadece var olan dökümanları okuyacaksın 1 tane de kendin deneme amaçlı kurarsın tamamdır
yaparken takıldığın bişey çıkarsa herkes cevaplar zaten
-
keske bütün siteleri flash yapsırsalar ne güzel olur
-
Jompla mı ?
Joomla mı ?
-
evet kardeşim o dediginden ne olduki ?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Jompla mı ?