Yardimlaşma Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem_yilmaz
    cem_yilmaz's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar bu siteye uzun zamandir girmiyorum yabancısıyım yani arkadaslar site icinde haclenemeyen adresleri sitede yayinladigimiz zaman hackleyip sifresini verilen adrese göndermek sartı ıle yardımlasma soz konusumu?bu noktada arkadaslara ne kadar guvene bılırız? yada boyle bi baslak(başlık=başlık :)) varmı?eger varsa yardımınızı esırgemessenız sevınırım

sizin en yuceniz bilgisini paylasandır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    ÖnceLikLe HoşgeLdin.Burda her türLü yardımLasma vardır hatta burdaki yardımLasmayı baska yerde göremezsin.fakat senin dedğinden hiç birşey anLamadım.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    önceeee şurayı bi okuu; http://www.tahribat.com/faqlist.asp

sonraaa

cem_yilmaz demişkı;
    yada boyle bi baslak varmı?

baslak nedir kardeşim?

zaten başka bi şe demeye gerenk yok linkte aradığın cvpı bulabilirsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bişe anladıysam amele_2 gibi olayım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    eleman white hat takılcak galiba
    kaptan boqum olamazsın lan :D:D::D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    olm adam demişki burda hacklemek isteyipte heyk edemediğimiz yerleri yardım edermisiniz heyklemek icin yani adamın aklına heyk icin gelmişiz müridül muktevalar :)

BAN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem_yilmaz
    cem_yilmaz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar soylemek istedigim su mesala bi arkadasımın kız arkadasının adresini adamın bırı hackmis adam pc muhendısı adresi tekrar geri almislar adam adresi geri alıp demıs bosuna ugrasma sen gıderken bız gelıyok anlasılan adam bos degıl bnm uyguladıgım yontemlerıde yemıyo yanı gercekten bı uzman lazım sımdı dıyorumkı bu adresı versem bole bı yıgıt cıkıp adresı gerı alıp sıfresını maıl adresıme gonderırmı yanı oncekı takıldıgım sıtelerde adresı alıyolardı sıfresını vermıyodu bıde forma yazıyo adresı hackdım benm artık sıfresını vermıyorum yanı bole seyler yasanırmı bu sıtede.... kardes orda yazım hatası var baslak degıl baslık demısım ama yınede anlamıs mılllet yanı ;) bılemıcem artık

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    arkadaşım saat 5.30 falan,anladığım kadarıyla mail hack canını yakmış.Mail hack diye birşey yoktur (aslında var da) yapan adamlar sitelerde dolaşmaz,ben hackledim falan diyee, sen gerekli güvenlik önlemlerini al bak bakalım kim adresi alabiliyor,4 yıldır aynı adresi kullanıyorum ama hiç bir tehlikeli birşey olmadı,neden?
    Çünkü güvenliğimi biliyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abicim mail hack tarihte bi kere olmustur onu da Hollandali bi adam bulmustur, hotmail de zamanindaki cookie acigidir, kendisi acigi insanlara soylemek yerine hotmail e e-mail atmistir, yani yok e-mail hack diye bise.

Gelelim bu lamerler sizin sifrelerinizi nasil caliyor ?

A) Dikkatsizsin bi fake mail yedin.

B) Her internet kafede msn e giriyosun.

C) "Hacker programi" Gibi sacma sapan programlar indirdin keylogger yada trojan yedin.

D) Adam acaip bi adam hotmail in database ini indirmis senin e-mailini almis ( Imkansiz )

E) Kari kiz taklidi yapanlara gizli sorunun cevabini soyledin.

F) Acayip kolay bi sifre yada acaip kolay bi gizli cevap sectin.

G) Yukardakilerden bir veya birkacini birden yaptin.

Gelelim cozume, benim sana sahsi 2 onerim olucak bu konunun cozumunde,

A) Adama yalvar yakar geri iste e-mail i.

B) Mutfaga git bi bardak su ic. ( Soguk olmasi tercih sebebidir )

Eger bu kadar yazdigim seyi okumiycaksan ama sadece goz gezdirdiysen sana hayatini daha guzellestiricek bi onerim var.

Eline bi bicak al, bicagin keskin tarafi ile sag ve sol bilegini kasimaya calis, ise yaramazsa kendini adam olucak gibi hissedene kadar basamaklari tekrarla.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    musket cewap için kutluyorum seni hoca faq listesine eklenmesi gereken türden bişey olmuş iyi olmuş..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem_yilmaz
    cem_yilmaz's avatar
    Erkek
    arkadaslar saolun anlladım sızı ve bnm pc de gerekli onlemler zaten var az cok benı arkadasım aradı dedı kız arkadasımın adresını pıskopat bı adam adresını hackledı bunuda bam baska yollardan yapıyomus fack maıl falan onlar basıt seyler adama gore cunku bız yolladık adam bıze cvp yolladı bosuna ugrasma dıye yanı sımdı bız adresı gerı alamıyoruz sole alabılecek bı arkadas varsa adresı yazım alsın sıfreyı degıstırsın bana yollasın ben boyle bı yardımlasma varmı sıtede...yardımlasırmıyız bole dıye sormustum arkadaslar.. (en son care adresı bomber dusunmusuz yanı pasıflık :( )

Toplam Hit: 4906 Toplam Mesaj: 14