Yarı İnsan Yarı Hayvana İzin
-
urasa urasa dunyanın sonunu getirdiler :D
-
Arkadaşlar laboratuvar ortamında çalışmalar yapılır.Bir takım sonuçlar elde edilir.Ondan sonra işin piyasa aşamasında yasal kılıf uydurulur.Bu bakımdan bu tür canlıların çok önceden beri üretildiğini düşünebiliriz.
-
bizim köyde eşşek siken vardı da eşşek insan karışımı bir şey görmediydim :| hadi hayırlısı :|
birde emo lara arkadaş geliyor gibime geldi :|
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi herkesin aklında tek soru var: Saf insan ırkı bitiyor mu?.. Avam kamarası bu embriyoların sadece 14 gün yaşatılıp, içinden kök hücreler alındıktan sonra yok edilmesi için izin verdi ama ya "ya bir bilim adamı bu emriyoyu sonuna kadar yaşatmaya karar verirse?"
-----------------------------ee nolcak verirse
işte versinde hem emek gücünde çalıştırabileceğimiz zeki hayvan işçi köleler yaratalım.. emde ölümsüz insan ırkı için organlarını alabildeceğimiz ve yiyip tüketebileceğimiz alt ırkımızı yaratalım.. zuahahha ya kurtulun şu korkularınızdan artık özgür bırakın aklınızı.. vatikan beyinliler. sayenizde bilim ilerlemiyo.
tayyip sana sesleniyorum sende serbest bırak kök hücre işini.... bilimin kestiği parmak kanamaz. ah joseph abi kalkta gör şu halimizi nerde eski bilim adamları amq.
-
Sanki yapılmıyordu da?!
İsrail filan paso insan klonlama, genlerle oynama işlerini yapıyorlar. İzine ne lüzum var? -
tam doggy style için yaratılmış :D
-
vay a.q çağ deği$iyo
eskiden e$ek s*kme devriydi
$imdi at s*kme devrimi ba$ladı ;)
-
retrem bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
böyle bir manitan olduğunu düşünsene...
-aşkım şu ayaklarını çeksene leş gibi kokuyor. bokun üstüne falan mı bastın :/
- yok direk sıçtım :| ıyy
at gibi manitan var fenamı :p
-----------------------------Koptum. :)) Deyim gerçek olacak gibi. :|
-
insan desem insan degil,,,,hayvan desem hayvan degil ,,,Canavar Canavar:::D:D:D:D
-
Never-More bunu yazdı:
yollarda hergün görüorz aslında sadece görünüş olarak insana benziolar :)