Yarım Yapayzeka"Lı Bi Msn Botu Yapabilecek Olan Var Mı?
-
Normal msn botları gibi konuşabilmeli , naber nassın adın ne kim yazdı neyin nesisin neler seversin falan
konuşanlar yapay zekasını geliştirmek isterse soru cvp ekleyebilmeli , kontrol eder ekleriz
bide özellikle
mesela !Havadurumu ankara deyince hava durumu vericek , meteoroloji.gov.tr gibi bi yerden alabilir , rss olur...
!TV Kanald yazınca yayın akışı falan gelebilir
!Video komik deince google videosta komik diye arama yapabilir
aklımıza ne geliyorsa..
vps server benden , domainii de hallederiz
neler kazanırıs ?
mail list
nicke reklam
toplu mesaj reklam
alınabilir...
-
yapay zeka yapmak zordur kim niye uğraşsın?
-
herkes bi konuşur 2 konuşur sonra sıkılır tutacağını zannetmiyorum..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
herkes bi konuşur 2 konuşur sonra sıkılır tutacağını zannetmiyorum..
-----------------------------tutuyo tutmasınada onu yapmak bayaa bi tampon ister yani. Hem programlama bilecek hemde yapay zeka, kaç para wermeyi düşünüyo arkadaş acaba merak ettim şimdi.Bu arada bi örnek görmek isterseniz google dayıya merve yazın ilk çıkan sonucu tıklayın. Canınız sıkıldıkca sohbet edersiniz belki.
-
ben diyorum ki ortak olalım , mani mani değil herşey..
ayrıca maya bot falan vardı bi aralar , mesela selam sözcüğüne 5 cevap tanımlıyosun rastgele söylüyo..
bunun yanında bide senin adın ne dicek misal onu kaydedecek , db yapar.. çok akıllı olmasına gerek yok..
o merveyitavla kadar akıllı olmasa da olur ki zaten o merve salak :D
-
ah pesü ahh =)
olcektin şimdi burdaa açaydım gollarımı gitme diyeyydiimmm pesüüü :|
nerden geldi bilmiyom aklıma :D
bunun asp ını pesimistzombie yapmıştı. tabi o web sitesi üzerinden cevap veriyodu merve misal. bende onu kendi forumuma entere ettim şu ara haydar pek meşur :D
msn botu olarak da jmsn mi ne öle bi program vardı süper çalışıyodu aynen dediğin gibi ama yıllar evvel kullanmıştım :|
-
Hoca yapayzeka basit değil o kadar. Senin dediğin içinde naber geçiyorsa, iyiyim desin yada trim("naber") textine karşı iyiyim cevabini versin, karsiliklari ayarlanabilsin v.s bu zeka degildir zaten. Yapay zekayi yapay zeka yapan düsünebilmesidir. Neural net hiç basit bişi değil, en azindan bi grup calismasi gerekir bence adam gibi bisi icin.
-
bi ara grup msnde aq yazınca ben senın aq yazıyodu ona bi sor.
-
FOXXLY bunu yazdı:
ah pesü ahh =)
olcektin şimdi burdaa açaydım gollarımı gitme diyeyydiimmm pesüüü :|
nerden geldi bilmiyom aklıma :D
bunun asp ını pesimistzombie yapmıştı. tabi o web sitesi üzerinden cevap veriyodu merve misal. bende onu kendi forumuma entere ettim şu ara haydar pek meşur :D
msn botu olarak da jmsn mi ne öle bi program vardı süper çalışıyodu aynen dediğin gibi ama yıllar evvel kullanmıştım :|
-----------------------------:D burdayım
Noneyim nette bi kaç yerde görmüştüm aklıma gelmiyor haber hava durumu vs sağlayabilen botlar vardı komut eklenebilen.. istediğin türden şeyler var ama yabancı kaynakları araştırman lazım ya da bilen bir ortak lazım.. o kadar da zor değil herkes sıfırdan yazılacak diyor ama ne gerek var..
-
evet bi ortak bulmalı ya..
zombi sen ol abi :)
-
PyramiD bunu yazdı:
bi ara grup msnde aq yazınca ben senın aq yazıyodu ona bi sor.
-----------------------------o messenger plusun otomatik cevapla şeyi la :D
the_fcn
ayarlamıştı
can diyince
"can kadar başın taş düşsün a.q" diyo
başına demiyo oonu bi düzeltemedi gitti :D