Yarın Bir Tezkere Çıkacak
-
bahçeli oylamanın açık olmasını istiyordu erdoğanda açık olacak dedi....
yarın göreceğiz sınır ötesi operasyon istemeyen pkk lıları... herkes izlesin tv yi. haberleri.
tezkere türk milleri olarak tek çaremizdir. barzaninin ağzına silah dayamanın tam vaktidir.
hep beraber birlik içinde destek olmalıyız. hem hükümete hem askerimize ...
-
Ne gerek var acık oylamaya Dtp zaten acık acık soyluyo tezkereyi desteklemediklerini??
-
Evet DTP dışında pkklı varmı yokmu onlarıda görecez :)
-
hukumeti pek tutmasam da mehmedime kıyanların kalemlerinin kırılması gerekir. tezkere bu yolda tek cıkar yoldur bence. siyaset yaparak cozemeyecegimiz bir konu bu. cunku el altından yardım alıyor bu itler. ve bu yardım yapan devletler dunya da isim yapmıs devletler. bizim de ne yazık ki bunlarla siyasi arkadaslıgımız var. ve hatta bazılarına ekonomik olarak da baglıyız.
cıkarın tezkereyi amq. gidelim mehmet le beraber oraa. onumuze kim geliosa indirelim. :P
bu konuda hukumetimize destek vermek bizim devletimize vatanımıza ve milletimize borcumuzdur.
-
ya amq su dtp ye de ayar oluyom. ama adamlar harika bi taktik savasıyla bolmek istedikleri devletin idaresine geldiler. ole ya da bole bi soz hakları var amq :@
-
Öncelikle selamlar arkadaşlar...
Tezkere nin çıkma olasılıgı bile beni bir Türk genci olarak heyecanlandırıyor.şerefsiz pkk lılar sanki Türkiye bizden çekiniyor düşüncesi içindeler.bu operasyon başlasın çekinme neymiş görecekler.onları Allah ın izni ile gabar daglarına gömeceğiz yeterki tek yürek tek bilek olalım ve şanlı ordumuzun her zaman arkasaında olalım.Selametle Şanlı Türk Ordusu
-
Ayrıca Tezkere Oylaması Açık oturumda yapılacakmış herkes izleye bilecek
-
herkeze sln arkadaşlar öncelikle bu yazacaklarımı lütfen iki defa okuyun zira yanlış anlaşılacak çok şey var. ben şuan tezkere cıkmasına karşıyım. yanlış duymadınız şuan tezkere cıkmasına karşıyım. çünkü çok geç kalındı çok duyuruldu. kaç aydır gündem tezkere asker yığınak yapıyo sınırlara tezkere cıksa girecekler içeri. pkk napıyo? bizi öle boş beleş izlemiyo gittiğimizde kamplarda adam bulamazsak ya da yok ettiklerini sansınlar diye üc beş adam bulur öldürüp gelirsek sonra öldürdüğümüz üç beş adam için de milli kutlamalar yaparsak hiç şaşırmayın arkadaşlar. bakın irana naptı adam pkkdan rahatsız oldu bir günde girdi bombaladı işi bitince cıktı. kimseye eyvallah etmedi ki amerika işte iran ırağa girerse şöle yaparız böyle yaparız diyordu. ne oldu iran sapasağlam duruyo. sizce bu şehitler milletvekillerinin umrunda mi? bakın arkadaşlar bu pkk olayı yeni birşey değil peki siz ya da atalarınız hiç duymuş mu bir milletvekilinin oğlu pkk tarafından şehit düştü? duyamazsınız tabi. e kendi ocaklarına ateş düşmediği için de anlamazlar. Bizim tayyip ne diyo önce bushla bir müzakere edelim ona göre tezkere hazırlicaz. bu ne demek bence bizi üstü kapalı amerika yönetiyo. ha üstü kapalıdan kastım herkez biliyo bunu da adam başa geçmeden kuklalarla yönetiyo. biz napıyoruz? bunu bile bile bir sonraki seçimde oylarını arttırarak başımıza getiriyoruz. bu bize müstahak. tekrar terör konusuna gelince iki tarafı birden bitirmek lazım diyenler var. sen kendi ülkenin içinde bir kararlılık sağlayamıyosun ki başka ulkede sağlayacaksın. kendi içimizdeki terörü bitiremedik ki. demek ki bizde bir yanlış var bu istihbaratta da var askeriye de de var. askeriyede ne var diyecek olursanız bizim eğitim çok yanlış bir ay eğitim veriyorsunuz sonra sınıra pkk ile savaş diyorsunuz haliyle şehidimiz çok oluyo. analar nasl olsa doğurur mu diyolar anlamadım daha yeni yeni geçiliyo şu kadrolu komando işine çok geç kalındı haberleri yok. bu ülkede çoğu şey yanlış gelmiş sesimizi çıkarmadığımız için de yanlış gitmeye devam edecek.
saygılar....
-
dış işleri babacanın yeğeni şehit olmuştu geçen ay.. biz büyük bir ülkeyiz neden kendimize güvenmeme durumu var ?
abd bizim şu an can düşmanımız silahları pkk veren abd. göreceğiz merak etmeyesin... ordumuzun ne kadar güçlü olduğunu hepimiz göreceğiz.
bakanlar kurulunda oylandı yarın tezkere çıkacak muhtemelenen. mhp tam destek chp tam destek. verdiklerine göre...
25 yıldır terör bizim gelişmemizi engellemiş. ağır bir darbe verip dağıtırsa ordumuz onların toplanması uzun yıllar alır.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Evet DTP dışında pkklı varmı yokmu onlarıda görecez :)
-----------------------------olmaz mı var tabi.
Birkaç gün önce akp diyarbakır vekillerinde bir çıktı adı bilmem ne CNNTürk'te. Operasyon olmasın kan dökülmesin diyodu şerefsiz.
-
böle bi operasyon medyamız sayesinde bu kadarmı kabak gibi duyrulur anlamıyorum. Ultimatom diilki bu şimdi adamlar kaçıcak biz kovalıcaz ee sonra
