Yarın Diyarbakır Filistin İçin Toplanıyor:
-
Diyarbakır İstasyon meydanında yarın filistin için miting düzenlenecek. Bütün diyarbakırlı müridler gidelim hatta buluşabiliriz...
-
Helal Olsun Kardeş.Ben Adanadayım Walla Gelmeyi İsterdim Ama Zor.Geçenlerde de İstanbulda Yapmıştı Bi Grup Yürüyüş.Şamil Basayevin Şehid Oluşu için Çeçenya'ya Destek ve İSrailin İşgali içinde Filistini desteklemek için.Çok Güzel Bunlar.İslam Alemine Destek Olmak Yani...
-
Bence bu sadece Diyarbakırla sınırlandırılmamalı bütün türkiyede olsa ne güzel olur...
-
Haklısın bizler burada Kafkasya, Ortadoğu Müslümanları yani kısaca dünyada ezilen müslümanlara destek için dernekler kurmuştuk.Tel'in mitingleri düzenleniyordu vs..Gayet güzel çalışmalar yapıp yardım gönderebiliyorduk.Sonra dernekler mahkeme kararı ile kapatıldı.Artık Türkiyede bu tür yardımların önü çok fazla kesiliyor.Bizde bişi diyemiyoruz tabiki malum o müslüman ülkelere saldıran ülkelerle olan antlaşmalar vs..vs..
-
Aq tayyep dindarsan bişeyler yap olum...
-
Katılrızı Herzamanki gibi :) Bayrak yakacağım 1 yıl yazmazsam anlayın göz altına alınmışımdır ...
-
başka bi topictete sölemiştim.filistine olan üzüntüm sadece ufak günahsız çocukların ölümünden ibarettir.
ama yinede güzel böle toplanmalar mitingler falan. -
Keş sende haklısın bunlar zamanında kalleşlik yaptılar ama olsun sonuçta dinleri bizimle aynı...
-
müslüman olupta, amacı müslümanlığı aleme yaymak olan başka bi milleti arkadan vuranlara görünüşte müslüman diyorum.
neyse konu dağılmasın.ii toplanmalar dilerim :) -
Bırakın s. birbirlerini desem olmuyacak forumda durup durup küfürü yasak etmişler olacak iş değil bu kararları kım nıye alıyor anlamıyor 3 tane kız foruma takılıyor diye küfür yasaklanırmı ahada yazıyorum İsrailin a.q
-
kim tarafından düzenlendiğini bilmiyorum ama geçenlerde istanbulda olan miting tam bir gerikafalılık örneği!ya haremlik-selamlığı bozanları bile uyardılar!şimdi hatırladım saadet partisi düzenlemişti.işte halkın din ve vicdan duygusu üzerinden siyasi popülerite arttırma die buna denir
Toplam Hit: 1573 Toplam Mesaj: 15