Yarın Ehliyet Sınavı Var Ve Sağ El Orta Parmağı Kırıldı?
-
hacılar hem oda arkadaşım hemde kuzenim olacak adam maç yapmaya gitmiş ve geçirdiği ufak bir kaza sonucu sağ el orta parmağı kırılmış.. yarın sabah 8'de de direksiyon sınavı var ne yapmasını öneriyorsunuz? hiç başına gelen varmı ? sonraki sınavın tarihini bilen varsa söylerse sevinirim..
-
denedim baş parmak ve işaret parmağım ile kalem kullanabiliyorum....
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
denedim baş parmak ve işaret parmağım ile kalem kullanabiliyorum....
-----------------------------hocam peki baş ve işaret parmagınız ile vites atma ayna ayarlama vs. de yapabiliyor musunuz ?
-
kuzenin başparmak çatlamıştı birşey olmadı
-
hocam çatlama v.s değil bu.. + bileğinden aşağı hepsini alçıya almışlar sadece parmakların ucu 1cm falan dışarda.. ?
-
Muritcan bunu yazdı:
hocam çatlama v.s değil bu.. + bileğinden aşağı hepsini alçıya almışlar sadece parmakların ucu 1cm falan dışarda.. ?
-----------------------------zaten sürücü kursunuz girmesine izin vermez.
-
geçmiş olsun.
-
3 ay beklesin hocam o zaman bakarız
-
hocam iyi dilekleriniz için teşşekür ederim fakat çok karamsar konuştunuz intihar edecek bizim arkadaş valla.. ilk sınavdan motor tek kaldı. ikincisinde uykuda kaldı üçüncüsünde abisinin düğünü için memlekete gitmek zorunda kaldı bu 4. yazılı sınavdı 1 ay çalışıp 98 aldı sınavdan .. ve şimdide direksiyon sınavı sorunu ...
-
Muritcan bunu yazdı:
hocam iyi dilekleriniz için teşşekür ederim fakat çok karamsar konuştunuz intihar edecek bizim arkadaş valla.. ilk sınavdan motor tek kaldı. ikincisinde uykuda kaldı üçüncüsünde abisinin düğünü için memlekete gitmek zorunda kaldı bu 4. yazılı sınavdı 1 ay çalışıp 98 aldı sınavdan .. ve şimdide direksiyon sınavı sorunu ...
-----------------------------çölde kutupayısı denir ancak bu duruma.
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------Muritcan bunu yazdı:
-----------------------------çölde kutupayısı denir ancak bu duruma.
-----------------------------Kısaca ;