Yarın Eskişehire Gidiyorum!
-
Hocalar evimi tuttum, ev eşyalı falan bazı eksikleri var onlarıda gittiğimde halledecem... Yarın bu boktan yaratılmış şehri terk ediyorum. Umarım kendimi olabildiğine geliştirecem şimdilik mutluyum yada öyle olmaya çalışıyorum diyelim. TBT ile paylaşmak istedim.
-
Nvidia bunu yazdı
Hocalar evimi tuttum, ev eşyalı falan bazı eksikleri var onlarıda gittiğimde halledecem... Yarın bu boktan yaratılmış şehri terk ediyorum. Umarım kendimi olabildiğine geliştirecem şimdilik mutluyum yada öyle olmaya çalışıyorum diyelim. TBT ile paylaşmak istedim.
sen zaten eskişehirde değilmiydin ? bir ara da muğlaya gideceğim kızarkadaşım orada demiyormuydun ?
-
hipokondriyak bunu yazdıNvidia bunu yazdı
sen zaten eskişehirde değilmiydin ? bir ara da muğlaya gideceğim kızarkadaşım orada demiyormuydun ?
yok hocam Eskişehirede yeni gidiyorum
Nvidia tarafından 19/Şub/14 03:36 tarihinde düzenlenmiştir -
şu an eskişehirde değilim ama sormak istediğin ya da ihtiyacın olan bişey olursa haberim olsun. yardımcı olurum elimden geldiği kadar
-
Seastar bunu yazdı
şu an eskişehirde değilim ama sormak istediğin ya da ihtiyacın olan bişey olursa haberim olsun. yardımcı olurum elimden geldiği kadar
Eyvallah hocam teşekkürler
-
Nereden gidiyorsun
-
Hangi boktan şehirden gidiyorsu?
-
eskişehirde birşeye, birine v.b. şeylere ihtiyacın olursa haber et Kütahya' da olmama rağmen yardımcı olurum her konuda. Eskişehir ortamım geniştir. Numaranı pm at...
-
can aksoyun memleketi deilmi orasi
-
HolyOne bunu yazdı
can aksoyun memleketi deilmi orasi
Bolulu değil miydi o?
-
hocam genellikle ben de eskişehirdeyim pmden yazarsın istersen numara atarsın elimden geldiğince yardımım dokunur bi miktar tanıdık var