folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarın İş Görüşmem Var

Yarın İş Görüşmem Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

hocam isim soy isim ne, ergenekonla bir işin var mı? akp karşıtımısınız? ooo tbtde gazetecimiz oldu beyler, hayırlı olsun diyelim şimdiden :F

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam aiesec diye birşey vardı, tecrübeli adamlar.Ordaki tecrübeyi aktarayım sana ; öğrendiklerimi kişisel görüşlerimi falan.

Öncelikle sen onlara muhta olduğun kadar onlarda sana muhtaç bunu unutma.Yani onlar seni beğense sen işi beğenecek misin ?

Girdiğin pozisyon ve şirketin o alandaki yenilikleri hakkında ufak bir araştırma yap.GÖrüşmede bunlarla ilgili sorular sor.Ben bunları bunları yaparım, sizlere şu konualrda katkı sağlarım.Bana yarıyacak projeler elinizde mi de.

Yani önceden ne istediğini, nasıl biri olduğunu, yeteneklerini, çalışabileceğin alanları bildir.Tabi bunları yaparken şirketi araştırdığını, projelerini bildiğini falan göstereceksin.

-----------------------------

bu dediklerin Türkiye şartlarında pek geçerli olmadı artık insalar bakmıyor ben işi beğenecekmiyim çalıştığım yerde mutlu olacak mıyım diye aç açıkta kalmıyım ortada işsiz aylak kalmıyım da götü sağlam bir yere sokalım yeter düşncesinde iş verenlerde utyanmasalar sadece kars incedere arpaçay kölüleri işe alıyoruz diye şart bile koşacaklar iş başvurusuz yapan çok kalifiyeside var normalide işverenin alternatifi yok o yüzden hiç kimseye bulunmaz hint kumaşı gibi davranmıyorlar

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=t46pY7qWnGM

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blod707
    blod707's avatar
    Erkek

eyer işini seviyorsan ona işin hakkındaki düşünceleri ona son damlasın a kadar anlat 

Toplam Hit: 2700 Toplam Mesaj: 15