Yarın İş Görüşmesi Taktik Arıyorum ;)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Hoja, kılık kıyafetin düzgün olsun, heyecanlanma.
Sana birşey sorulduğunda ya da sen birşey anlatırken gözlerin sürekli karşındaki insana baksın. Gözlerin tavana ya da başka bir tarafa doğru bakarsa karşı taraf yalan söylediğinden şüphelenebilir. (Psikoloji kitabında okumuştum)
-----------------------------dayı sen bu pskiloji kitabını boşver bizim pskoloji hocası ben onun yüzüne bakıyom diye sınav kağıdımı aldı neden? suçluluk pskikolojisine göre kopya çakiyomuşum bilmem anlatabildim mi?
-
beni tahribattan gönderdiler de o anlar.
-
bana kalırsa jest ve mimiklere dikkat et böylece konusmalarında etkileyici olur.anlasılır şekilde ve kelimeleri tane tane kullan.
umarım olur istedigin hadi işin rast
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
dik dur, kendinden emin ol. rahat davran, sanki sen onlardan iş istiosun deil de onlar senden iş istiomuş gibi davran :)
-----------------------------Cold dogru soylemıs en onemlı ınasnlar kendınden emın kısılerden hoslanır yalan soyleme ama ezılıp buzulme kesınlıkle emın ol goruntune cok dıkkat et ve konusmana. konusurken tıkanmama ozen goster eee ııııı vs gıbı tıkanmalar yasamamaya ozen goster.
-
ne sorarlarsa biliyorum de, sonra girdikten sonra öğrenirsin. heycan yapma. tereddütlü cevaplar verme,
yapabilirmiyim bilmiyorum falan filan.
-
yırtıcı ol hacı.. onuda yaparım bunuda keserim tarzında yaklaş. yırtıcı eleman istiyo şirketler unutma.. kolay gelsin..
-
Yabancı dilin olsun helo melo de:D
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
hocam dürüst davran yeter bencee
----------------------------- -
Hoca giyimi ses tonunu fln siktir et burda ezberlesende yapmacik olur.
sen sadece senden bekledikleri iş konusuna odaklan o konu hakkinda deneyimlerini anlat, bilgin yada hevesin oldugunu goster.
-
abi napıyonuz adam işsiz kalcak :)
kardeş sen boşver psikolojiymiş kılık kıyafetmiş unut hepsini.
daşşaklı bi torpil bul sen işin garanti..tanıdık sok araya
bende çook gittim öle takım elbiselerle gravatlarla geçti o dönemler..
hade rastgele