folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarın İşe Başlıyomyardım Edin [Exel & İş Deneyimi Hakkında]

Yarın İşe Başlıyomyardım Edin [Exel & İş Deneyimi Hakkında]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Hocalar yarın bi şirkette işe başlıyorum..

Beni işe alacak olan abi muhasebeci olmadığımı falan söylemiş ama bilgisyarın herşeyinden anlıyo demiş adamda tamam yarın gelsin işe başlasın bakalım nasıl ona gore kesin bişey solerım demiş..

Şimdi ypacak olduğum işler ;Gelen-giden malların kaydını tutma,mesai saatleri kayıtları ve şirketin gelir gider kayıtları..

Daha once buna benzer bi iş yapmış arkadaş varsa exelde ne gibi şeylere ihtiyacım olacağını soyleye bilir mi ?

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    kanka o kadar zor bi iş deil ya excel de kayıt tutcan ıste zaten onceden hazırlanmıs dokumana yazarsın. bide sanırım fatura larıda not etmen lazım o akdarda zor bi iş deil yane ;)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.excel.gen.tr/

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hoca bılgısyarın herbişeyinden az cok anlarımda su exelden bı s.k analmam ee hazır elıme fırsat geçmişkende kaçırmak istemiyom..Exelı kurdum az once makıneye kurcalıyorum biraz..Ama... :(bi boq anlamıyom amk. exclde kayıt nasıl tutulur tabloları falan ben mı hazırlıcam nasıl bi şekil çizicem excelde..Yada exceli bi gece de orenbılıcem bi yer var mı ? (tabi sadece ısımı gorercek kadar)

edit 3:eywallah antiky hoca..dediğin yere hemen bakıyorum..umarım kayıt nasıl tutulur falan anlatıyodur...hoca makro kayıt falan war onlar mı bana lazım olan ??Kayıt nasıl tutulur yaw :)site için sağol ama walla bu sitedende anlamadım hoca..Normal wordpat gibi yazıp save licez mi nedir yani ??

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

yanından  excel kitabını eksik etmemelisin......

http://www.excel.web.tr/

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

hoja excell kolaydir ama yarina kadar orenebilecein kadar kolay deildir.

kisaca hucrelere rakamlar yazarsin bazilarina da formul yazarsin  =a1*b1 gibi, o zaman bu hucrenin icerigi bu iki hucrenin carpimi olur ve bu hucreleri deistirdiinde oraasi da otomatik olarak güncellenir

excell de menuden insert function yaparak daha komplex fonksionlar kullanabilrsn, 2,4,6,8 diye ikiser yazip kosesinden cekip ikiser devam ettirebilisn, iki sayfada ayni olanlari buldurabilsn, yarattigin gelir gider tablosunu f11 ile grafige cevirebilrsn excellin nimetleri saymakla bitmez.

ama biraz formul ogrenmen lazim ki excell bi forum mesajinda anca bu kadar ozetlenebilir.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    sağolun hocalar..Hem verdiğiniz adresleri kullanarak hemde üzerinde biraz kurcalama yaparak sabaha kadar bişeylr kapmaya çalışıcam zaten şeyhimiz kolaydır dedikten sonra öküz değiliz ya ille biseler kaparız...En azından kayıt tutmasını falan örenirim sanırım sabaha kadar yaw

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek
    olm istersen benim çalıştıgım yerde iso 9001 kalite yönetim sistemi var ordan sana depo falan güzel formlar var sana ayarlarım :D patronun gözüne girersin işte abi bende şöyle bir sistem var dersin hem şekil olur senin sistemin geçer fabrikada :D

La vittoria sara nostra !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hoca çok zor bişey değil holyone nın da dediği gibi mesela c1 etıklıyorsun diyorsun ki =a1*b1 yani a1 ve b1 in çarpımlarına eşit.Bana kalırsa programlama öğrenmek isteyen birisinin önce exeli çözmesi lazım programlamaya çok benziyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocam 48 saat sürede ortalama 25-28 saat arası bir şey çalıştım.Gittim sonra ders verdim,sen düşün artık sordukları ortalama her soruyada cevap verdim.Anlicağın şimdi başla sabah 8 e kadar,10 sayfa döküman yazacak kadar şey öğrenirsin.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    forumlardan falanda aratıyom kendimde programın nasıl açlıştığını nasıl faktorleri olduğuna falan bakıyom..Ama benim bide merak ettiğim formul falan diyen oldu.Aslında ondan topiğe bide İş deneyimi hakkında yazım.Yani boyle basit bi kayıt tutma işinde formul flan kullanmam gerekecek mi hocalar ne dersiniz ?Fiyat güncelleme gibi bi işimde olmıcak en fazla dört işem yapmam gerekir diye düşünüyorum ben onuda hesap makınesıyle hallederik yaw olmaz mı :)

Yani neticede yapıcam iş;gelen-giden malların kaydını,mesai saatlerinin kaydını ve şirketin sattığıklarından ne kadar elde etmesi gerektiğini falan hesaplıcam.Exelde formul olayına dalayım mı ?Gerekli midir ??

Toplam Hit: 2019 Toplam Mesaj: 14