Yarın Liseler Açılıyo :D
-
the_impossible bunu yazdı:
-----------------------------ben lisedeyken bana en çok zor gelen sabah ın köründe kalkmaktı :D:D :) ama işte üni de öle bi dert yok :). şimdi liseliler yarın sabah ın köründe kalkıcaklar okula gidicekler püfff :) biz ise öğlen 1-2 gibi kalkıcas :Pp :)
-----------------------------Yihahaha Öğlen Kalkcazzz :D Yaşasın Kötülük :D
-
of off keşke bana da açılsa a.q liseyi 5 sene okudum hala okumak istiyorum.moralim bozuldu şimdi.geçirdiğiniz zamanların kıymetini bilin.hayatın temel noktasıdır lise...
ben eminim ki üniversitedeki hayatım lisedeki gibi olamayacak... :(
deseler ki liseyi tekrardan oku hiç düşünmeden evet der okurum ak.hocalarla daşşak kırmalar, toplu kayışlar, ortak yediğimiz dayaklar vs.. unutulmaz.
edit : kalmadım sınıfta falan.1sene hz+3sene lise +1 sene teknik ...
-
Liseyi bitireli 1 seneden fazla oluyor.Gram özlediysem nağmerdim :D Lise sux Uni rox kısaca lisenin aq.
-
çok şükür sonunda açılıyo şu 3 ay baya uzun geldi yaa
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Liseyi bitireli 1 seneden fazla oluyor.Gram özlediysem nağmerdim :D Lise sux Uni rox kısaca lisenin aq.
-----------------------------
bende senin aq :) -
yarım saat edebiyat yapacak değilim
okulun aq
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
etrafta sabah işe giderken aynı model liseli kızları görücegim için nefret ediyorum...
-----------------------------bizim okulun o aynı model kızları sana bi kere verse :D hayır demessin ama :D
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------bide 3 gun taksiler %50 indirimli olcakmış ögrenciye=)
güzel ablacım o taksiciye göre deişio .d | okulu sewmiom ama dönem ii geçer inş .d| -
yarın öğlen 12 ye kadar yatmayı düşünüyom :|
12 senedir 6 da kalkmaktan bıktım
-
yarın devrile devrile yatacam öğleye kadar walla lise bitti benim nasılsa