Yarın Üniversiteye Gidiyorum
-
benimde ilk yılım ev tuttum full eşyalı 2+1 ama tek başımayım =I
-
PsychoDawn bunu yazdı
benimde ilk yılım ev tuttum full eşyalı 2+1 ama tek başımayım =I
diger herseyle beraber, kapi acik sicmanin zevkini sonuna kadar yasa hocam.
-
6 ay sonra bir güncelleme yapasım geldi.odama ısınamadım ve 1 ay önce değiştirdim.gayet de iyi oldu.geceleri paso cs1.6,half life,fifa 2013 takılıyoruz ama o da güzel :D
tek sorun nostaljik olmamdan mütevellit evdeki düzenimi özlüyor olmam.anne ilgisi yok tabi.yemekleri,demli çayı,kahvesi,sohbeti,eski arkadaşlar filan özleniyor.onun dışında zaman burda çok acayip hızlı geçiyor.haftalar birbirini kovalıyor farkına bile varmıyorum la :D
bu ara bir ingilizce telaşı saldı.yıl bitmeden bir şeyler kapmak lazım.seneye kalbura dönmeyelim :D
onun dışında,sıcak bir memleketten geldiğim için soğuğa alışır mıyım sorusu vardı aklımda.şansıma oldukça hafif bir kış geçirdik,alışmama yardımcı oldu :D
edit:en nefret ettiğim şey çamaşır yıkamak.abi o ne zor şey ya git yıka,kurut,geri taşı,katlı,as,kirlileri biriktir :D
cem-engine tarafından 18/Mar/13 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
cem-engine bunu yazdı
6 ay sonra bir güncelleme yapasım geldi.odama ısınamadım ve 1 ay önce değiştirdim.gayet de iyi oldu.geceleri paso cs1.6,half life,fifa 2013 takılıyoruz ama o da güzel :D
tek sorun nostaljik olmamdan mütevellit evdeki düzenimi özlüyor olmam.anne ilgisi yok tabi.yemekleri,demli çayı,kahvesi,sohbeti,eski arkadaşlar filan özleniyor.onun dışında zaman burda çok acayip hızlı geçiyor.haftalar birbirini kovalıyor farkına bile varmıyorum la :D
bu ara bir ingilizce telaşı saldı.yıl bitmeden bir şeyler kapmak lazım.seneye kalbura dönmeyelim :D
onun dışında,sıcak bir memleketten geldiğim için soğuğa alışır mıyım sorusu vardı aklımda.şansıma oldukça hafif bir kış geçirdik,alışmama yardımcı oldu :D
edit:en nefret ettiğim şey çamaşır yıkamak.abi o ne zor şey ya git yıka,kurut,geri taşı,katlı,as,kirlileri biriktir :D
abi yaklaşık olarak kader ortağıyız senle :)
-
yurtta mı kalıyosun?
-
mettoman bunu yazdıyurtta mı kalıyosun?
evet
-
hacı nerede okuyorsun :D
-
asa42 bunu yazdıcem-engine bunu yazdı
abi yaklaşık olarak kader ortağıyız senle :)
sende mi hazırlıtkaydın hocam,nasıl gidiyor :)
-
sLeymN bunu yazdı
odtüdeyim hocam
-
cem-engine bunu yazdısLeymN bunu yazdı
odtüdeyim hocam
yat uyu allasen :D benim gibi dağda olsan keçileri kaçırır çobandan fidye istersin herhalde :|
benim 3. yılım bitecek neredeyse ben hala alışamadım evden uzak kalmaya :(