Yarın Yapılacak Direksiyon Sınavı Hakkında Bir Soru
-
arkadaşlar yarın gireceğim sınav 2. sınavım eğer kalırsam dosyam yanıcakmı yoksa bir hakkım daha varmı
-
Hakkın var da neden yanıyorsun,çık gez dolaş yok mu evde araba?
-
var tabi .. dosya yanmaz ..
arabaya binmeden şöle tekerlekleri bi kontrol et..aynaları ayarla..koltuğu ayarla..trafik kurallarına hız limitlerine uy bitti gittti
-
Benim arkadaşım 2 kere stop ettirmesine ragmen geçti sen nasıl kaldın ki hocaya kıllık felan mı yaptın
yada kasten kurallarımı çiğnedin kalmak cok zor yani bakalım yarın bende giricem benım ılk olucak. -
saolun hocalar bana 2kere kalınırsa yazılı sınava felanda baştan girmem gerektiği sölendide ondan telaş yaptım aylardırda elime araba eli deymedi ehliyeti alırsam alıcam tabi bitanede şuan ehliyet yok haliyle evde arabada yok
-
ahahaha :D müdür ne olur al artık şu ehliyeti <3
Yarın Yapılacak Direksiyon Sınavı Hakkında Bir Soru
Direksiyon Sınavında Hatalar Yaptım
Ehliyet Sınavı Sonucuna Bakınca Kayıt Bulunamadı Yazıyor
Ehliyet Sınavı Hakkında Bir Soru
-
5 kere girme hakkın var için rahat olsun ;)
-
Arkadaşım sana tek tavsiyem şu soktuğumun aracını dalgınken kullanma 5 dakika önce az kalsın araba altına alıyordu beni
adam ileri vitese takıcam diye geri vitese takmış arabanın arkasındaydım boku bokuna gidiyordum.
-
CAgAtAy bunu yazdı
Arkadaşım sana tek tavsiyem şu soktuğumun aracını dalgınken kullanma 5 dakika önce az kalsın araba altına alıyordu beni
adam ileri vitese takıcam diye geri vitese takmış arabanın arkasındaydım boku bokuna gidiyordum.
ne ustayım diye geçinen adamlar kullanıyo şu meleti ulan ne recep ivediklerin ehliyeti var bana vermediler şu meleti işte bende ençok buna yanıyorum
-
Sana direksiyondan %75'inin hatasını söyliyeyim,
Hocalardan biri arkana oturuyor ve sürekli senin dikkatini dağıtıp arkana dönüp cevap vermeni istiyor.
Dikkat et arkanı dönüp konuşma dikiz aynasından gözlerinle temas kurup cevap ver.
Bu en büyük yanlış hocam bunu yapma yeter.