folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yarın Yapılacak Direksiyon Sınavı Hakkında Bir Soru

Yarın Yapılacak Direksiyon Sınavı Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar yarın gireceğim sınav 2. sınavım eğer kalırsam dosyam yanıcakmı yoksa bir hakkım daha varmı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Hakkın var da neden yanıyorsun,çık gez dolaş yok mu evde araba?

The Beginning and The End.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

var tabi ..  dosya yanmaz ..

arabaya binmeden şöle tekerlekleri bi kontrol et..aynaları ayarla..koltuğu ayarla..trafik kurallarına hız limitlerine uy  bitti gittti

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Benim arkadaşım 2 kere stop ettirmesine ragmen geçti sen nasıl kaldın ki hocaya kıllık felan mı yaptın
    yada kasten kurallarımı çiğnedin kalmak cok zor yani bakalım yarın bende giricem benım ılk olucak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saolun hocalar bana 2kere kalınırsa yazılı sınava felanda baştan girmem gerektiği sölendide ondan telaş yaptım aylardırda elime araba eli deymedi ehliyeti alırsam alıcam tabi bitanede şuan ehliyet yok haliyle evde arabada yok

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

5 kere girme hakkın var için rahat olsun ;)

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Arkadaşım sana tek tavsiyem şu soktuğumun aracını dalgınken kullanma 5 dakika önce az kalsın araba altına alıyordu beni

adam ileri vitese takıcam diye geri vitese takmış arabanın arkasındaydım boku bokuna gidiyordum.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Arkadaşım sana tek tavsiyem şu soktuğumun aracını dalgınken kullanma 5 dakika önce az kalsın araba altına alıyordu beni

adam ileri vitese takıcam diye geri vitese takmış arabanın arkasındaydım boku bokuna gidiyordum.

ne ustayım diye geçinen adamlar kullanıyo şu meleti ulan ne recep ivediklerin ehliyeti var bana vermediler şu meleti işte bende ençok buna yanıyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Sana direksiyondan %75'inin hatasını söyliyeyim,
    Hocalardan biri arkana oturuyor ve sürekli senin dikkatini dağıtıp arkana dönüp cevap vermeni istiyor.
    Dikkat et arkanı dönüp konuşma dikiz aynasından gözlerinle temas kurup cevap ver.
    Bu en büyük yanlış hocam bunu yapma yeter.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
Toplam Hit: 888 Toplam Mesaj: 10