Yarınki Ehliyet Sınavı
-
motordan tırsmaya başladım a*
başarılar herkese
-
Banada en kolayı motor geliyor nedense.
-
SaNaL_AjaN tarafından 19/Eki/12 22:06 tarihinde düzenlenmiştirBen A2 yi tek sınavda 100 almıştım diğer E sınıfı için girdiğim sınavıda tek seferde geçtim yani sınav çok kolay sadece görmen için yayınladım yoksa çok mütevaziyimdir :))))
-
Ben 70'e razıyım hocam fazlasında gözüm yok :D
-
Sserkan bunu yazdı
Ben B sınıfı ehliyet motor sınavından 98 almıştım. Yanlış yaptığım sorunun da yanıtını biliyordum ama o an dalgınlığıma gelmiş, yanlış işaretlemişim :P
Korkma o kadar ya, o senden korksun :)
-
RaNGeR bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Ben B sınıfı ehliyet motor sınavından 98 almıştım. Yanlış yaptığım sorunun da yanıtını biliyordum ama o an dalgınlığıma gelmiş, yanlış işaretlemişim :P
Korkma o kadar ya, o senden korksun :)
Neyse korkunun ecele faydası yok girip görcez bakalım. Yazarım yarın nasıl geçtiğini :)
-
la o kadar kolayki :D ben hiç kurslara bile gitmedim derslere girmedim motordan cok korkuyordum ama artık tırsmıyorum su vıdeoları ızledıkten sonra dıkkatlı ızlemek lazım he bu arada aku ıle ılgılı bır soru cıkabılır aku sökulurken ilk başta - kutup çıkartılır :D bunu birtek bilmiyordum öğrendim :D
-
bir önceki 2 sınavın sorularını çözün yanlışlarınızı kontrol edip doğrularını öğrenin hala geçemiyorsanız bir sıkıntı var demektir. stres yapacak birşey yok yani :D
-
yahu ben diğerlerine girmedim kayıt ettirdim ama giremedim bu 5. sınavım bunda geçemezsem hakkım yanıyor diyor öle bişey var mı yoksa kursun ipneliği mi
-
Gece gündüz çalışmanın, uykusuz gecelerin karşılığını alacağız inşAllah..Herkese başarılar...