Yarışmaya Katılmalık Genel Kültürü Yüksek Arkadaş
-
500 defa çeşitli yarışmalarda forum doldurdum... Bir Tek Wipe Out tan CEvap Geldi. 3 Ağustos 2010 istanbul elemelerine katılmaya hak kazandnız 3 gün içerisinde gelmeniz gerekir gibi bir mail attı... ama benim kursum vardı ve 2 gün gitmesem atılırdım.... malesef gidemedim elemelere :(( hala köpekler gibi pişmanım mk tam benlikti
Not: hemen hemen bütün yarışmalarda forum doldurdum hiç biri cevap atmadi wipe out dışında
-
ciddisin yani
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------500 defa çeşitli yarışmalarda forum doldurdum... Bir Tek Wipe Out tan CEvap Geldi. 3 Ağustos 2010 istanbul elemelerine katılmaya hak kazandnız 3 gün içerisinde gelmeniz gerekir gibi bir mail attı... ama benim kursum vardı ve 2 gün gitmesem atılırdım.... malesef gidemedim elemelere :(( hala köpekler gibi pişmanım mk tam benlikti
Not: hemen hemen bütün yarışmalarda forum doldurdum hiç biri cevap atmadi wipe out dışında
-----------------------------
hoca adam doldurduğun forma bakınca senden reyting geliceğine inanmalı. -
bokkafa bunu yazdı:
slmarlq bunu yazdı:
500 defa çeşitli yarışmalarda forum doldurdum... Bir Tek Wipe Out tan CEvap Geldi. 3 Ağustos 2010 istanbul elemelerine katılmaya hak kazandnız 3 gün içerisinde gelmeniz gerekir gibi bir mail attı... ama benim kursum vardı ve 2 gün gitmesem atılırdım.... malesef gidemedim elemelere :(( hala köpekler gibi pişmanım mk tam benlikti
hoca adam doldurduğun forma bakınca senden reyting geliceğine inanmalı.
-----------------------------onun için espirili ol yeter:) gerçi maynun bile ediyor bu tv insanı:):)
-
hocam bende başvurmultum o programa geri dönmediler :D sorulan sorulara çokı rahat ve hızlı şekilde tv başında cevap verebiliyorum. :D şaka değilse neden olmasın :D
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende başvurmultum o programa geri dönmediler :D sorulan sorulara çokı rahat ve hızlı şekilde tv başında cevap verebiliyorum. :D şaka değilse neden olmasın :D
pm attım